• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Zar ste sve zaboravili?

"Zar je moguće da je sve što sam uradila za reprezentaciju u proteklih 12 godina tako brzo zaboravljeno. Koliko puta sam povrijeđena igrala... ".

 Džej Džej: Zar ste sve zaboravili? Izvor: MONDO

Jelena Janković je godinama bila heroj srpskog nacionalnog tima u Fed kupu. Iako je mnogo puta rizikovala zdravlje nastupom za srpsku reprezentaciju, kaže da su se na nju poslije otkazanog nastupa u meču sa Slovačkom obrušile nepravedne kritike.

"Mnogo sam razočarana zbog svega što se dešava poslije Fed kupa, zbog raznih izjava u pojedinim medijima. Zar je moguće da je sve što sam uradila za reprezentaciju u proteklih 12 godina tako brzo zaboravljeno. Koliko puta sam povrijeđena igrala za svoju zemlju i nije mi žao, ali mi je teško što se sada tako piše o meni", izjavila je u intervjuu za "Žurnal" Jankovićeva.

Džej Džej je na finalnom duelu Fed kupa u Pragu u novembru prošle godine najavila povlačenje iz tima.

"Na finalu Fed kupa u Pragu sam rekla da se polako opraštam od reprezentacije, ali da ću uvijek biti spremna da svojim iskustvom doprinesem i u bilo kom pogledu pomognem timu jer je to za mene uvijek moralna obaveza. Zato sam sada tako uradila i mnogo pogriješila", dodala je Jankovićeva.

Ne krije koliko joj je teško što je njena želja da se nađe na raspolaganju timu naišla na tako negativne reakcije.

"Ispada da je najbolje bilo da sam odmah rekla da neću da igram, umjesto što sam željela da pomognem. Kako je moguće da je tako brzo sve zaboravljeno što sam uradila u reprezentaciji. Selektor me je pozvao pred meč sa Slovačkom da svojim iskustvom pomognem, ali i on je znao da sam povrijeđena, da sam na terapijama još od Melburna. Ali predviđanja ljekara su bila obećavajuća, tako da su postojale realne šanse da zaigram. Na žalost nije tako bilo. U petak, dan prije Fed kupa, dobila sam dozvolu ljekara da treniram, a tada je bilo kasno".

Srpska teniserka istakla je da su je posebno pogodile kritike Jelene Genčić.

"Stalno čitam njene negativne komentare koji prelaze granicu dobrog ukusa i postaju uvrede. Na finalu u Pragu, kada kao jedina teniserka u istoriji dobijam drugu Nagradu srce za požrvovanost u Fed kupu, gospođa Genčić kaže za mene da se tako ne igra za reprezentaciji, a ja se raspadam od povreda. Zar je normalno da u trenutku kada rizikujem zdravlje zbog Srbije, u trenutku kada mi Svjetska teniska federacija odaje priznanje za požrtvovanost, ona kaže da ja zabušavam", dodala je Jelena Janković.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC