• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA (KUP): Zvezda i Radnički za trofej

Za pehar 48. Kupa Srbije, u nedjelju od 18 časova, boriće se Crvena zvezda i Radnički.

 ODBOJKA (KUP): Zvezda i Radnički za trofej  Izvor: MONDO

Završnica Kupa Srbije za seniore koja se igra u Novom Pazaru, ostala je u sjenci ispada navijačke grupe Torcida koja je zviždala himni Srbije, tokom prvog polufinalnog duela između Crvene zvezde i domaćeg kluba, inače organizatora finalnog turnira, Novi Pazar Juniora.

Crveno-bijeli su pregazili Pazarce za 65 minuta igre, 3:0 (25:12, 25:15, 25:13) i izborili plasman u finale u kojem će za rivala imati Radnički, koji je u drugom polufinalu nadigrao Vojvodinu NS seme, 3:1 (20:25, 25:19, 25:20, 25:17).

Zvezda je demonstrirala silu protiv Zatrića i drugova, sve vrijeme diktirajući ritam. Domaći su, opterećeni velikim očekivanjima i pritiskom s tribina, napravili mnogo grešaka (čak 38!!). U trijumfu crveno-bijelih najefikasniji je bio korektor Dušan Petković (14), kod Pazaraca dvocifren učinak imao je samo Radoslav Dojčilović (10).

Uoči druge polufinalne utakmice nije bilo ispada na tribinama. Meč je posmatralo svega 650 gledalaca (u prvoj utakmici 1550), koji su mogli da uživaju u kvalitetnom odmjeravanju snaga Radničkog i Vojvodine NS seme.

Slavili su Kragujevčani, iako su loše otvorili meč, dozvolili rivalu da dobije prvu dionicu. Ipak, u nastavku su došli do svoje igre, preuzeli kontrolu nad kretanjem rezultata. Odličnu partiju pružio je Vladimir Čedić (30 poena) u pobjedničkom timu, u Voši je najefikasniji je bio Boris Martinović (14). Novosađani su poslije 95 minuta potpisali kapitulaciju i oprostili se od trofeja osvojenog prošle godine.

U nedjelju, od 18 časova, u finalu igraće Crvena zvezda i Radnički, crveno-bijeli će se boriti za 11 pehar namijenjen osvajaču Kupa Srbije, a odbojkaši Radničkog za drugi trofej ovog nacionalnog takmičenja u klupskoj istoriji.

SENIORI – 48. KUP SRBIJE

POLUFINALE

Crvena zvezda - Novi Pazar Junior 3:0 (25:12, 25:15, 25:13)

Radnički – Vojvodina NS seme 3:1(20:25, 25:19, 25:20, 25:17)

NEDJELJA – FINALE

Crvena zvezda – Radnički 18,00 (RTS 2)

(MONDO, foto: OSSRB)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC