• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Riva Stenkamp bila trudna?

Oskar Pistorijus navodno ubio svoju djevojku Rivu Stenkap zato što je bila trudna s bivšim dečkom.

 Riva Stenkamp bila trudna? Izvor: MONDO

Američki tabloid "National enquirer", pozivajući se na izvore bliske istrazi, tvrdi da je 29-godišnja djevojka koju je Pistorijus ubio na Dan zaljubljenih (14. februara), navodno misleći da je provalnik, bila trudna sa Fransoom Ogarom, njenim bivšim dečkom i prijateljem Pistorijusa.

"Policija vjeruje da je Riva Stenkamp bila trudna i da je otkrivanje te tajne gurnulo Pistorijusa preko ivice", tvrdi izvor lista.

"Smatraju da je Pistorius pobjesnio, a Riva je pokušala da ga smiri, govoreći da se ništa ne događa između nje i Hogarda. Ali, za vrijeme svađe, ona je priznala da je trudna s bivšim dečkom, a pobješnjeli Pistorijus je najprije udario devojku po glavi palicom za kriket, a zatim je i upucao s četiri metka", dodao je izvor lista.

Inače, firma koja zastupa Pistorijusa u utorak je saopštila da on želi da organizuje privatnu komemoraciju u njenu čast.

"Oskar je tražio privatnu komemoraciju, želi da bude sa ljudima koji dijele njegov gubitak, uključujući članove njegove porodice koji su poznavali i voljeli Rivu kao svoju", navodi se u saopštenju.

Komemoracija bi trebalo da bude u Pretoriji, u kući njegovog strica Arnolda, gdje ovaj sportista živi od kada mu je odobrena kaucija, da se sa slobode brani za optužbu za ubistvo sa predumišljajem.

Prije tačno nedjelju dana održana je komemoracija za Stenkampovu, u mjestu Port Elizabet, gdje je njeno tijelo kremirano, u prisustvu porodice.

Istog dana počelo je saslušanje Pistorijusa u Pretoriji.

Južnoafričkom paraolimpijcu određena je kaucija od 113.000 dolara i do početka suđenja zabranjeno mu je da napušta državu. Morao je da vrati pasoš, preda oružje koje posjeduje i bez dozvole ne smije da napušta Pretoriju.

Suđenje za ubistvo Rive Stenkamp počinje 4. juna.

(agencije/MONDO, foto: Beta-AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC