• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SEHA: Vardar bolji od Borca m:tel

Rukometaši skopskog Vardara u banjalučkom Boriku savladali Borac m:tel 28:22 u okviru 15. kola regionalne SEHA lige.

 SEHA: Vardar bolji od Borca m:tel Izvor: MONDO

Makedonski predstavnik još jednom je pokazao da je kvalitetniji od Banjalučana i upisao devetu pobjedu ove sezone, dok je Borcu ovo 12. poraz.

Neizvjesnost, ako je uopšte nje i bilo, postojala je tek u uvodnih nekoliko minuta, odnosno do rezultata 3:3, a onda se ekipa Veselina Vujovića “zagrijala” i serijom 7:0 odlijepila na 10:3 i to je bio kraj nadanja malobrojne publike u Boriku da će gledati uzbudljiv meč.

Makedonski tim svo vrijeme držao je konce u rukama i na odmor otišao sa prednošću od 11:5, koju je u nastavku čuvao i sačuvao do kraja.

Vardar je praktično u 60 minuta igre pružio Borcu samo jednu priliku da se vrati u meč, početkom drugog poluvremena , ali ekipa Zorana Trninića tu veliku priliku nije iskoristila.

Borac je tada prišao na 16:14 i pri tom rezultatu izborio sedmerac i isključenje, ali umjesto da se vrati u meč pa možda i povede u te dve minute sa igračem više Borac je upropastio što se upropastiti može.

Rukometaši Borca su prvo promašili sedmerac, zatim su promašili tri napada sa igračem više i Vardar je golovima Rajkovića i Dragaša otišao na sigurnih “plus četiri”.

Bio je Borac na “minus dva” i u 42. minutu poslije gola Građana za 18:20, ali ni poslije toga nije više bilo neizvjesnosti. Čak deset narednih minuta Borac nije postigao pogodak, a na drugoj strani Makedoci su rešetali mrežu domaćina i serijom od 6:0 otišli na 26:20.

Finiš utakmice završen je rutinski do konačnih 28:22, a najzaslužniji za pobjedu Vardara bio je Vukašin Rajković koji je postigao osam golova, od toga dva sa sedam metara i nije imao niti jedan promašaj, bilo iz igre, bilo sa linije sedam metara.

Kod Borca strelci su bili ujednačeni, čak pet igrača postiglo je po tri gola, a izdvojio se Rađenović sa golom više.

Rezultati 15. kola:

Borac m:tel - Vardar 22-28
Nekse – Kroacija osiguranje 18:28
Lovćen – Sloga

Odigrano u petak:
Izviđač – Metalurg 19:27

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC