• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković kod Samprasa, pa u Indijan Vels

Srpski teniser poslije trijumfa u Dubaiju se okreće egzibicionom turniru u Los Anđelesu, gdje će prikupljati novac za svoju humanitarnu fondaciju.

 Đoković kod Samprasa, pa u Indijan Vels  Izvor: MONDO

Tomaš Berdih "brejknuo" je Novaka Đokovića u sedmom gemu prvog seta, ali se ove subote u finalu Dubaija nije potvrdilo nepisano tenisko pravilo - da prelazak u vođstvo od 4:3 i servis u sljedećem gemu vode ka osvajanju seta.

Novak je preokrenuo na 7:5 i jednim brejkom u drugom setu (5:3) osvojio turnir u Emiratima po četvrti put u posljednjih pet godina!

"Finale nikada nije lako. Tomaš je pri vođstvu od 4:3 promašio jedan lak volej i ja sam to iskoristio. Takve stvari odlučuju pobjednika u ovakvim duelima. Ali, čak i da nisam uzeo taj poen i taj gem, opet bih vjerovao da mogu da se vratim u meč", rekao je najbolji teniser svijeta.

On je organizatorima "Djuti fri tenis čempionšipa" poželio da nastave da napreduju i da njihovo takmičenje (trenutno ATP 500 nivoa) u dogledno vrijeme uđe u red turnira Masters serije.

Novak nema vremena za slavlje, jer ga očekuje dugo putovanje, na zapad SAD. Tamo će se sresti sa idolom iz dječačkih dana...

"Godina je počela dobro po mene. Sada pakujem kofere i letim za Los Anđeles, gdje učestvujem u egzibiciji sa sjajnim igračima kao što su Pit Sampras, Mardi Fiš, Tomi Has, Džejms Blejk i braća Brajan. Zajedno ćemo promovisati tenis i pokušati da prikupimo što više novca za nekoliko humanitarnih fondacija, među kojima je i moja", napisao je Đoković na svom Facebook profilu.

Egzibicija u Los Anđelesu biće održana u noći između ponedjeljka i utorka po evropskom vremenu.

Masters u Indijan Velsu počinje 7. marta, ali će Novak, kao prvi nosilac, na teren izaći koji dan kasnije, u meču drugog kola.

(Tanjug, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC