• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VSS: Organizacija F4 - uspeh srpskog sporta

Generalni sekretar VSS Marko Stefanović rekao je da je dodjeljivanje Beogradu završnog turnira Lige šampiona velika stvar za srpski sport.

  VSS: Organizacija F4 - uspeh srpskog sporta  Izvor: MONDO

Biro LEN je na sastanku u Budimpešti odlučio da Beograd bude domaćin završnog turnira Lige šampiona u vaterpolu, 31. maja i 1. juna.

"Velika stvar za srpski sport. Dobili smo organizaciju Fajnal fora Lige šampiona, a zainteresovan je bio i Istanbul. Ovo će biti još jedna sjajna promocija vaterpola, Beograda i Srbije", rekao je Marko Stefanović.

"Dugo smo vodili pregovore. Čelnici LEN znaju naše dobre organizacione sposobnosti. Uz to i veliki ugled koji Aleksandar Šoštar ima u svijetu uticao je na konačnu odluku", dodao je generalni sekretar VSS.

Partizan i Crvena zvezda takmiče se u osmini finala Lige šampiona sa podjednakom željom da se dokopaju završnog turnira.

"Jako nam je bitno da se naši klubovi Partizan i Crvena zvezda plasiraju na Fajnal for. Utakmice će se igrati na otvorenom bazenu u Beogradu. VSS je organizator i kada izaberemo bazen na kojem će se turnir i održati, suorganizaciju turnira dodijelićemo i jednom klubu", rekao je Stefanović

Na sastanku Biroa LEN u Budimpešti čelnici evropske federacije za vodene sportove predali su srpskim predstavnicima potpisan ugovor oko organizacije Evropskog prvenstva 2016. godine.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC