• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Delpo zasluženo u finalu

Srpski teniser priznao je poslije poraza od Argentinca da je napravio veliki broj grešaka i bio pasivan. "Nisam bio na terenu".

  Đoković: Delpo zasluženo u finalu  Izvor: MONDO

Novak Đoković je izjavio da je Argentinac Huan Martin Del Potro bio bolji u njihovom polufinalnom okršaju u Indijan Velsu (4:6, 6:4, 6:4) i da se zasluženo plasirao u finale.

"Nisam zaslužio pobjedu. Imao sam šanse u drugom i trećem setu i nisam ih iskoristio zbog neiznuđenih grešaka. Veoma loše sam se kretao i čestitam protivniku na pobjedi", rekao je prvo Đoković.

On zna tačno šta je "zakazalo" u njegovoj igri.

"Nisam koristio bekend paralelu, kao što to obično radim. To je jedan od mojih najboljih udaraca, ali ovoga puta jednostavno nije funkcionisao. Del Potro se kretao odlično za svoju visinu, služio ga je servis i forhend. Zaslužio je da pobijedi, bio je smireniji u presudnim trenucima meča i birao je bolje udarce. Napravio sam veliki broj neiznuđenih grešaka, previše sam igrao sa osnovne linije i bio pasivan. Nisam bio na terenu. Ali, u redu je, dešava se... To je sport i jednostavno, ovoga puta nisam uspio", rekao je najbolji teniser svijeta poslije prvog poraza u 2013. godini nakon 17 vezanih pobjeda.

Novak Đoković tako je drugu godinu zaredom završio učešće u Indijan Velsu u polufinalu, na turniru koji je dva puta osvajao u karijeri - 2008. i 2011. godine.

Srpski teniser će narednih nekoliko dana odmoriti, a nakon toga krenuti put Majamija na sljedeći turnir, dok će Delpo prije toga odigrati finale u Kaliforniji.

On će se za trofej boriti protiv petog tenisera svijeta, Španca Rafaela Nadala, koji je eliminisao Tomaša Berdiha (6:4, 7:5).

(MONDO, foto: Beta/AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC