• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MAJAMI: Janko na Noleta u četvrtfinalu?

Đoković i Tipsarević slobodni na početku turnira u Majamiju, Troicki u prvom kolu protiv Pabla Anduhara.

  MAJAMI: Janko na Noleta u četvrtfinalu?  Izvor: MONDO

Novak Đoković na startu turnira Master serije u Majamiju, gdje je osvojio četiri titule, igraće sa pobjednikom meča između Čeha Lukaša Rosola i Luksemburžanina Žila Milera.

Rosol zauzima 64, Miler 67. mesto na ATP listi, a Đoković čeka boljeg u noći između petka i subote od jedan sat po našem vremenu.

Svjetski broj jedan i branilac dvostruke uzastopne titule u Majamiju, postavljen je za prvog nosioca i slobodan je na startu turnira, koji je na programu od 20. do 31. marta.

Ukoliko očekivano prođe startnu prepreku, Đoković bi u 3. kolu igrao protiv Španca Felisijana Lopesa, a zatim bi za rivale u 4. kolu imao Nijemca Tomija Hasa ili Ukrajinca Aleksandra Dolgopolova.

Svjetski broj jedan u četvrtfinalu bi mogao da se sastane sa Jankom Tipsarevićem, Žilom Simonom (Francuska), Florijanom Majerom (Njemačka) ili Kevinom Andersonom (Južna Afrika), u polufinalu sa Davidom Fererom (Španija) ili Huanom Martinom Del Potrom (Argentina), a potencijalni rivali u finalu su Endi Marej (V.Britanija) Tomaš Berdih (Češka) i Žo-Vilfred Conga (Francuska).

Đoković je vlasnik 13 masters titula, a u Majamiju je do sada odigrao 28 mečeva uz učinak 24-4. Ove sezone srpski teniser trijumfovao je na Australijen Openu i u Dubaiju.

Janko Tipsarević je u Majamiju, nakon otkaza Rafaela Nadala i Rodžera Federera, postavljen za sedmog nosioca i takođe će biti slobodan na startu turnira. U drugom kolu igraće sa boljim iz meča između Australijanca Marinka Matoševića i kvalifikanta.

Viktor Troicki kreće od prvog kola i igra protiv Španca Pabla Anduhara, a ukoliko dobije taj meč njegov sledeći rival biće Žo-Vlfred Conga, koji je slobodan na startu.

(Tanjug, MONDO - foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC