• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uskoro plan borbe protiv nasilja u sportu

Vlada Srbije formirala je akcioni tim za izradu strategije i plana borbe protiv nasilja na sportskim priredbama. Plan gotov do kraja maja.

 Uskoro plan borbe protiv nasilja u sportu Izvor: MONDO

Nacrt plana bi Vladi Srbije trebalo da bude dostavljen najkasnije do 25. maja, objavljeno je u posljednjem "Službenom glasniku".

Na čelo tima koji ima 17 članova postavljen je generalni sekretar Vlade Veljko Odalović, a za njegovog zamjenika Milivoje Mirkov iz premijerovog kabineta.

Članovi tima su predstavnici Ministarstva unutrašnjih poslova Mladen Kuribak i Vladimir Stojanov, Ministarstva pravde Danilo Nikolić i Mirjana Mihajlović, zatim Brankica Janković iz Ministarstva rada, Dragan Atanasov iz Ministarstva omladine i sporta i Zoran Kostić iz Ministarstva prosvjete.

U timu su sudije Milan Marinović, Novica Peković i Radmila Dragičević Dičić i tužilac Goran Ilić, generalni sekretari Fudbalskog, Košarkaškog i Rukometnog saveza, Zoran Laković, Andrija Kleut i Božidar Đurković, kao i predsjednik Udruženja sportskih novinara Vladimir Dedić.

Zadatak tima je da prijedloge nacionalne integrisane strategije i akcionog plana dostave Nacionalnom savjetu za borbu protiv nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama na saglasnost do 15. maja, a Vladi Srbije na usvajanje najkasnije do 25. maja.

(Beta; foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC