• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Nisam ljut na selektora Markovića

Dugogodišnji rukometaš Bosne i Hercegovine Mirsad Terzić izostavljen je sa spiska "zmajeva" iako je sa Vespremom ovjerio četvrtfinale Lige šampiona.

 Terzić: Nisam ljut na selektora Markovića Izvor: MONDO

Na nedavnom spisku selektora BiH Dragana Markovića za dvije utakmice protiv Rusije (4. i 7. april) u kvalifikacijama za "EURO 2014" nije se našlo ime Mirsada Terzića.

Vijest da ga nema među reprezentativcima BiH saznao je iz medija, a ne od nekoga iz Rukometnog saveza BiH ili od samog selektora Markovića.

"Nemam nikakav problem sa selektorom pa niti sa njegovom odlukom. Uvijek sam poštovao odluke svih dosadašnjih selektora pa je tako i sada. Ako ne zadovoljavam neke selektorove kriterijume i ne uklapam se u njegovu koncepciju, to je u redu. Želim sve najbolje i Markoviću i reprezentaciji. Međutim, moram reći da mi je žao što mi niko nije objasnio zbog čega nisam više reprezentativac, nego sam to saznao od novinara. Da sam obaviješten o njegovoj odluci i upoznat sa razlozima, to bi već bilo mnogo ozbiljnije. Ali, ni ovako se ne ljutim ni na koga", rekao je as Vesprema za "Nezavisne novine".

BiH je u Grupi 7 kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014. godine praktično izgubila sve šanse da se domogne završnog turnira u Danskoj jer poslije dva odigrana kola nema nijedan osvojen bod.

TABELA GRUPE 7: Srbija 4, Rusija 2, Austrija 2, Bosna i Hercegovina 0.

Preostali mečevi: Austrija - Srbija (3. 4), BiH - Rusija (4. 4), Rusija - BiH (7.4), Srbija - Austrija (7.4), Rusija - Srbija (12.6), BiH - Austrija (13.6), Srbija - BiH (15. ili 16. 6), Austrija - Rusija (16.6).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC