• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak: Loš dan

Srpski teniser priznao poslije poraza od Tomija Hasa u Majamiju da je rival imao sjajnu taktiku, dok njemu ništa nije polazilo za rukom.

 Novak: Loš dan  Izvor: MONDO

Novak Đoković je u Majamiju završio takmičenje u osmini finala. Tomi Has fantastično se spremio za duel sa najboljim na svijetu, iskoristio sve šanse i zasluženo izborio plasman među osam najboljih.

"Čestitam Tomiju. Definitivno je imao odličnu taktiku - servirao je sjajno i fantastično se kretao po terenu... Jednostavno bio je bolji", rekao je Đoković.

Novak je rekao da uprkos olako izgubljenom prvom setu, nije istakao bijelu zastavicu u nastavku, ali jednostavno nije pronašao pravi odgovor na dobru igru Niemca.

"Nadao sam se i vjerovao sve vrijeme da mogu da se vratim u meč. Borio sam se do posljednjeg poena, ali jednostavno postoje dani kada se ne osjećate dobro na terenu. Ništa mi nije polazilo za rukom. Bio je to jedan od onih loših dana, ali to ne umanjuje veliku pobjedu Hasa", istakao je prvi teniser svijeta.

On je rekao da mu je jedino žao što je razočarao publiku u Majamiju.

"Ovde na Floridi se uvijek osjećam sjajno. Publika je sjajna i uvijek mi pruža podršku. Nažalost, ovoga puta nisam uspio da za njih obezbijedim treći set. Sve vrijeme sam tražio ritam i na kraju je ispalo loše", rekao je srpski as.

Novaka poslije eliminacije u Majamiju očekuje priprema za meč četvrtfinala Dejvis kupa protiv selekcije SAD, od 5. do 7. aprila u gradu Bojsi u Ajdahu.

(MONDO, foto: Guliver/Getty images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC