• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA EP: Sve spremno za početak

Do početka Evropskog prvenstva za kadete ostalo je još 16 dana. Organizatori kažu da je sve spremno.

 ODBOJKA EP: Sve spremno za početak Izvor: MONDO

Evropsko prvenstvo u odbojci za kadete će od 12. do 21. aprila biti održano u Laktašima i Beogradu. Laktaši će biti domaćini završne faze odnosno polufinalnih i finalnih mečeva.Ideja o zajedničkoj organizaciji Srbije i BiH potekla je 2010. i od tada se vrijedno radi, a OSBiH je organizaciju prenio na OSRS.

"EP ima podršku u bh. odbojci bez izuzetka i prvi put ću javno reći da je iz Federalnog saveza predloženo da takmičenje bude u regiji Banjaluke i Laktaša. U smislu tehničke organizije stvorili smo uslove da EP počne na vrijeme. Obezbijeđena je logistička podrška, a Organizacioni odbor uz podršku ljudi iz Ministarstva i drugih institucija RS te opštine Laktaši, radi svakodnevno efikansno na realizaciji zadataka", rekao je predsjednik OS RS Milutin Popović.

On je istakao da je interesovanje za EP prevazišlo očekivanja organizatora.

"Smještaj je rezervisala jedna ekipa iz Austrije, koja će igrati sa našim mlađim selekcijama naših klubova. Dolazak je najavilo 60 navijača iz Ljubljane, selektor kadetske reprezentacije Brazila se javio sa željom da dođe, kao i brojni drugi prijatelji iz Balkanske odbojkaške asiocijacije i Evropske odbojakške konfederacije. Biće realizovano više od 2.000 pansiona, na ovom prostoru će ostati sportska oprema u vrijednosti od oko 50.000 KM, ali prije svega jasna poruka da odbojka spaja i da u odbojci postoje sportski prijatelji na širem prostoru. Takmičenje nije samo sebi cilj, očekujemo nove akcije uz podršku CEV-a i Balkanske odbojkaške asocijacije", istakao je predsjednik OSRS.

U Laktašima će nastupiti reprezentacije BiH, Italije, Poljske, Belgije, Austrije i Slovenije, a u Beogradu, Srbije, Turske, Rusije, Francuske, Bugarske i Finske, dok će finale biti 21. aprila u Laktašima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC