• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novak doputovao u Bojsi

Teniska reprezentacija Srbije kompletira redove pred mečeve četvrtfinala sa SAD.

 Novak doputovao u Bojsi Izvor: MONDO

Teniska reprezentacija Srbije od juče se nalazi u američkom gradu Bojsiju gdje je narednog vikenda očekuje duel četvrtfinala Dejvis kupa protiv domaće selekcije.

Popularni „orlovi“ od danas su kompletniji, jer se ekipi rano jutros po našem vremenu priključio prvi igrač panete Novak Đoković. On je stigao u društvu Dušana Vemića koji ima i ulogu njegovog trenera, kao i fizioterapeuta Miljana Amanovića.

Đoković će prvi trening obaviti danas poslijepodne, a prije njega su to učinili Ilija Bozoljac i mladi Filip Krajinović. Osim njih trojice, srpski tim još čine Viktor Troicki i Nenad Zimonjić koji bi večeras trebali stići u maleni grad u državi Ajdaho.

„Amerikanci su zaista sjajni domaćini od prvog trenutka kada smo stigli. Mislim da su se i oni kod nas sjajno proveli, a jedino što bih želio da se desi jeste da mi pobijedimo“, rekao je selektor Srbije Bogdan Obradović koji je sa timom pratilaca stigao još u subotu.

„Obišao sam hotel, imamo sjajan prostor za kondiciju, teretanu, olimpijski bazen. Obišao sam i arenu „Tako bel“ gdje će se igrati meč. Sve je na vrhunskom nivou. Mislim da su Amerikanci zaista na svjetskom nivou kada je u pitanju organizacija, a za mene su broj jedan. Svi rade maksimalno profesionalno svoj posao“, zaključio je Obradović.

Srbija od narednog petka do nedjelje igra meč četvrtfinala Dejvis Kupa protiv SAD. Za domaći tim nastupiće Sem Kveri, Džon Izner i braća Bob i Majk Brajan.

(MONDO, foto: tss)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC