• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trivundža: Želim trofeje s Borcem m:tel

Kapiten Borca m:tel Srđan Trivundža očekuje da Banjalučani napokon osvoje neki trofej u Bosni i Hercegovini.

 Trivundža: Želim trofeje s Borcem m:tel  Izvor: MONDO

"Igranje u SEHA ligi bilo je zagrijavanje, jer nam najvažniji ispiti u ovoj sezoni tek predstoje, a to je borba za trofeje u BiH", rekao je Trivundža "Glasu Srpske".

"Najvažnije dio sezone, u kojem ćemo se boriti za titulu u Ligi za prvaka BiH i završnici Kupa. Očekujem da sa ovom ekipom i novim trenerom stignemo do trofeja".

Iskusni prvotimac Banjalučana je naglasio da plasman na osmo mjesto na kraju regionalnog takmičenja i nije neuspjeh, kada se zna kroz šta su crveno-plavi prolazili.

"Na početku ove sezone ostali smo bez trenera i promijenjeno je više od pola ekipe. Naravno sa dosta mladih igrača i novim kormilarom bilo je veoma teško sve to ukombinovati, tako da kada se sve sabere i oduzme i nije moglo biti bolje. Nerealno je da se u ovom trenutku možemo nositi sa Brest Meškovom, Tatranom, Vardarom, Metalurgom i Zagrebom".

Ambicije kluba na domaćoj sceni porasle su tek na zimskoj pauzi.

"Tada su u klub dovedeni braća Senjamin i Benjamin Burić, Dejan Malinović i Ivan Milas, koji su bili ono što nam je nedostajalo i klupsko rukovodstvo je ocijenilo da sa ovim snagama možemo, ali i treba, da dominiramo na domaćoj sceni. U međuvremenu je došlo i do promjene kormilara i smatram da je uprava dovođenjem Jovice Cvetkovića napravila pravi potez, što bi trebalo da se potvrdi u nastavku sezone".

U prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH Borac m:tel je savladao Konjuh sa 29:23, a revanš utakmica je na programu 10. aprila u Zavidovićima.

"Iako imamo šest golova prednosti i u revanšu ćemo ići na pobjedu. Sigurno je da do nje neće biti lako doći, ali želimo domaćinu jasno da stavimo do znanja da i u ovom, ali i u dva susreta koja ćemo sa njima igrati u Ligi za prvaka, želimo pobjede", naglasio je Trivundža.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC