• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: BiH protiv Rusa ide na juriš

"Momci su strašno motivisani, puni su energije, idu na glavu na treninzima, takav odnos očekujem i u meču pa šta bude", kaže selektor BiH uoči Rusije.

 RUKOMET: BiH protiv Rusa ide na juriš Izvor: MONDO

Rukometna reprezentacija BiH u četvrtak u Visokom dočekuje Rusiju u trećem kolu Grupe 7 kvalifikacija za EURO 2014. u Danskoj.

Izabranici Dragana Markovića nakon dva poraza su šanse za plasman u Dansku sveli na minimum, ali bi ih dvije pobjede nad Rusima 4. i 7. aprila vratile u igru.

Međutim, stručnjaci se slažu da je Rusija favorit u oba dvoboja i da će ove utakmice poslužiti selektoru BiH u namjeri da stvori novu reprezentaciju.

Marković je odlučio dati priliku u dresu sa državnim grbom novim licima poput Damira Efendića, Ajdina Bukve, Borisa Bečirovića, Igora Mandića, ali i iskusnog Davora Kadića.

"Za mene su ovo najbolji igrači koje u ovom trenutku imamo. Želim stvoriti tim, ne želim da se iko izdvaja iznad kolektiva. Takav je moj način rada i tako će biti sve dok sam selektor", rekao je Marković.

O rivalu…

"Teško je reći puno toga pred utakmicu sa Rusijom. Oni su apsolutni favoriti i tu nema nikakve dileme. To je reprezentacija čiju okosnicu čine igrači iz Čehovskih Medveda, koji igraju zapaženu ulogu u Ligi šampiona. No, mislim da na SP u Španiji nisu pružili ono što se od njih očekuje. Nadam se da i u Visokom neće biti u svom pravom izdanju. Što se nas tiče, momci su strašno motivisani, puni su energije, idu na glavu na treninzima, takav odnos očekujem i u utakmici pa šta bude."

Tokom priprema Marković se susreo sa dosta problema. Osim otkaza Marka Panića pred okupljanje, na jednom od treninga povrijedio se Ivan Karačić.

Utakmica BiH - Rusija igra se večeras sa početkom u 17 sati u Visokom.

Selekcija Srbije je svoj meč trećeg kola igrala u srijedu uveče u Gracu, gdje su pobjedu odnijeli domaći rukometaši Austrije rezultatom 28:31 (17:16).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC