• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (KE): Još samo zamah do trofeja

Vaterpolisti Radničkog u subotu dočekuju italijansku Florenciju u revanšu finala Kupa Evrope. Imaju +4 i blizu su velikog uspjeha.

 VATERPOLO (KE): Još samo zamah do trofeja Izvor: MONDO

Kragujevac bi u subotu uveče mogao da se raduje prvom evropskom trofeju u vaterpolu.

Radnički dočekuje Florenciju u revanšu finala Kupa Evrope, sa više nego dobrom zalihom iz prvog meča, kada je bilo 8:4.

Još kada je dolazio u Radnički, zapravo kada je ulazio u projekat formiranja jakog vaterpolo kluba, kapiten srpske reprezentacije Vanja Udovičić rekao je da mu je velika želja da osvoji jedini trofej koji nema u bogatoj karijeri.

"Velika je čast igrati finalne utakmice koje mnogo donose i klubu i našoj zemlji. Ovo je drugo poluvrijeme finala, u kojem se odlučuje ko će osvojiti trofej i drago mi je da se to dešava baš u Kragujevcu. Možemo donekle rasterećeno da uđemo u utakmicu, ali se nadamo da ćemo ostvariti pozitivan ishod i tako opravdati očekivanja. Nadam se da ćemo slaviti i proslaviti sa Kragujevcom i cijelom Srbijom prvi evropski klupski trofej u ovoj godini", rekao je Vanja Udovičić na konferenciji za novinare.

Iako ima dobru prednost iz prve utakmice, u Radničkom kažu da treba prvo skočiti pa onda reći hop.

"Približili smo se kraju evropskog puta koji smo zacrtali u ovoj sezoni. Moram da naglasim da evropski trofej još nije osvojen, ali za sada imamo rezultat koji nam daje ogromne šanse sa trijumfujemo. Ipak, pred nama su još četiri četvrtine koje moramo da odradimo na najbolji mogući način", rekao je pomoćni trener Dejan Jovičić.

Trofejni srpski vaterpolista, Aleksandar Ćirić, naglasio je da je put do trofeja bio veoma težak, uprkos tome što su ostvarene sve pobjede.

"Ovo je bilo zahtjevno takmičenje, iako smo sve ekipe pobijedili sa velikom razlikom. Nije bilo lako, čak ni nama iskusnim igračima", rekao je Ćirić.

Posljednji susret ovosezonskog Kupa Evrope biće odigran u subotu, od 20 sati, uz direktan prenos na RTS 2. Karte za ovaj meč koštaju 300 dinara.

(MONDO - foto: VK Radnički)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC