• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Rusi prejaki za BiH

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je u trećem kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Visokom od Rusije32:23.

 RUKOMET: Rusi prejaki za BiH Izvor: MONDO

Reprezentacija BIH tako je doživjela i treći poraz u tri kola i nalazi se na začelju tabele. Poslije Austrije i Srbije, bolji od ekipe Dragana Markovića bila je i reprezentacija Rusije u meču, koji je odigran u Visokom.

Gosti su od samog starta nametnuli svo ritam igre i veoma brzo došli do osjetnije prednosti (9:3).

BiH do poluvremena uspijeva da smanji na podnošljivih (17:13).Kada su gosti poslije petnaestak minuta u drugom poluvremenu otišli na višak od osam golova prednosti bilo je jasno da će to biti novi poraz selekcije BiH.

"Vidi se da su Rusi uigrani i da u pono bolja ekipa od nas. Mi smo imali problema sa kondicijom, naročito u posljednjih 15 minuta. Mislim da je rezultat previsok, zaslužili smo bolji rezultat. Nije sramota izgubiti od ovakve Rusije. Mi imamo i dalje svoj plan podmlađivanja reprezentacije i nastavićemo i dalje s tim", rekao je selektor BiH Dragan Marković.

Timur Dibirov je predvodio Ruse sa devet golova, a odličan je na golu bio je Levšin koji je sakupio 14 odbrana.U selekciji BiH trio Vražalić, Milas i Savić postigao je po četiri gola.Narednu utakmicu Bh rukometaši igraju u nedjelju na gostovanju ponovo protiv selekcije Rusije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC