• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udovičić: Evro trofej - kruna uspjeha

"Velika je stvar za Srbiju osvajanje evropskog trofeja Radničkog. Iskreno se nadam da će isto poći za rukom Partizanu ili Zvezdi u Ligi šampiona".

  Udovičić: Evro trofej - kruna uspjeha  Izvor: MONDO

Vaterpolisti Radničkog iz Kragujevca osvojili su titulu Kupa Evrope. Oni su u revanšu finala na svom bazenu savladali italijansku Florenciju (7:6) i stigli do prvog trofeja u istoriji kluba.

"Ovo je kruna svega. Bio je ovo jedini cilj koji smo istakli i sada možemo da uživamo u uspjehu. Velika je stvar za Srbiju osvajanje evropskog trofeja. iskreno se nadam da će isto poći za rukom Partizanu ili Crvenoj zvezdi u Ligi šampiona", rekao je za "Sport" Vanja Udovičić poslije trijumfa i dodao da mu je taj trofej nedostajao na klupskom nivou i zato mu je još draži.

Radnički je postao tek druga srpska ekipa poslije Partizana 2011. koja se okitila evropskim trofejom.

"Ovo je veliki uspjeh za srpski sport. Reprezentacija je postavila visoke standarde i drago mi je što se klubovi pridružuju tom talasu. Kragujevac je bio divan domaćin i delimo čestitke sa svima koji su bili uz nas od početka", izjavio je kapiten Kragujevčana.

Trener Kragujevčana Dejan Udovičić izjavio je da je uspjeh Radničkog nezabilježen u dosadašnjoj istoriji evropskog vaterpola.

"Imali smo cilj koji je bio visoko postavljen, i mi smo ga ispunili. Dobili smo sve utakmice u takmičenju i ušli smo u istoriju. Mi smo tek prije godinu dana počeli da pravimo klub i zato je ovakav uspjeh nezabilježen. Čestitke zaslužuju svi igrači, navijači, kao i ljudi u klubu. Tajna uspjeha je specifična filozofija igre, ali i pravi odnos sa igračima. Oni vjeruju meni kao i ja njima, to je simbioza koja dovodi do uspeha", rekao je trener Radničkog.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC