• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Nikčević rekao "zbogom"?

Da li je gaf koji je Rukometni savez Srbije napravio u Zrenjaninu navelo najboljeg srpskog strijelca da se povuče iz reprezentacije?

 RUKOMET: Nikčević rekao "zbogom"? Izvor: MONDO

Ivan Nikčević, jedan od najboljih krilnih rukometaša Evrope i prvi strijelac ove generacije srpskih rukometaša, za sada odigrao je 116 utakmica za Srbiju i postigao preko 400 golova.

Da li će na tome i ostati ovaj 32-godišnji Nikšićanin?

"Sportski žurnal" navodi da hoće.

Naime, Nikčević je još zimus poslije neuspjeha "orlova" na Svjetskom prvenstvu u Španiji najavio povlačenje iz reprezentacije, za koju je često igrao povrijeđen i na svoju štetu. Ipak, na nagovor saigrača ostao je u timu i za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Danskoj 2014, koje su takođe počele neslavno i u kojima se nazire neuspjeh srpskog tima.

Da sve bude gore, pobrinuo se Rukometni savez Srbije, koji je uoči utakmice Srbija - Austrija u Zrenjaninu pripremio poklone i plakete za igrače koji su stigli do 100. nastupa za nacionalni tim ili tu granicu ranije "probili". I dok su Žarku Šešumu (125), Rajku Prodanoviću (107), Marku Vujinu (100) i Momiru Iliću (121) uručene plakete, ona namijenjena Nikčeviću ostala je zaturena negdje...

...nije mu dodijeljena.

Kapiten Ilić odmah poslije remija sa Austrijancima, koji je Srbiju poslije poraza od iste selekcije u gostima, udaljio od Danske, rekao da je napravljena velika nepravda i zatražio da se neko iz Saveza izvini Nikčeviću, ali... Utakmica je odigrana u nedjelju, a "Žurnal" u broju od četvrtka piše kako se najboljem srpskom strijelcu i dalje niko nije izvinio i da je on blizu odluke da se zahvali na narednom pozivu selektoru Veselinu Vukoviću ili ko to već bude bio.

Nikčević je rođen 11. februara 1981. godine u Nikšiću, a trenutno nastupa za Vislu iz Ploka.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC