• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Počinje EP za kadete

Jubilarno deseto Evropsko prvenstvo u odbojci za kadete u Beogradu i Laktašima počinje danas utakmicama u grupi B u glavnom gradu Srbije.

 ODBOJKA: Počinje EP za kadete Izvor: MONDO

Prvenstvo Starog kontinenta, koje zajedno organizuju Srbija i Bosna i Hercegovina, biće održano od 12. do 21. aprila. Nastupiće 12 selekcija podijeljenih u dvije grupe.

U grupi B, u Beogradu igraće domaćin i branilac trofeja iz 2011. godine, reprezentacija Srbije, zatim Bugarska, Rusija, Turska, Finska i Francuska. U Laktašima, u okviru grupe A, nastupiće domaćin Bosna i Hercegovina, te Italija, Poljska, Belgija, Austrija i Slovenija. Dvije prvoplasirane ekipe obezbijediće plasman u polufinale, koje će biti igrano u Laktašima, kao i finalni meč koji je na programu 21. aprila od 20 časova.

Predsjednik Odbojkaškog saveza Republike Srpske Milutin Popović istakao je da su nakon dvije godine priprema ekipama obezbijeđeni najbolji uslovi.

"Uvjeren sam da ćemo na prvenstvu gledati odličnu odbojku. Evropska kadetska smotra je najbolji način da se promovišu Laktaši, Republika Srpska i Bosna i Hercegovina, ali i odbojkaški sport u cjelini. Siguran sam da ćemo biti dobri domaćini i da će ovo prvenstvo ostati upamćeno po dobroj organizaciji i kvalitetnoj odbojci", rekao je Popović.

Evropsko prvenstvo za kadete biće otvoreno večeras u Beogradu, a prvi mečevi na programu su nešto ranije. Prvog dana igraju se susreti u grupi B: Rusija - Turska (15), Bugarska - Francuska (15.30) i Srbija - Finska (20). Takmičenje u Laktašima u grupi B na programu je sutra.

(Bojan Jakovljević, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC