• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Ana stiže u srijedu

Reprezentacija Srbije pokušaće da u oslabljenom sastavu izbori opstanak u Svjetskoj A grupi.

 FED KUP: Ana stiže u srijedu Izvor: MONDO

Pripreme srpskog Fed kup tima za plej-of okršaj sa Njemačkom počele su u ponedjeljak, kada je selektor Dejan Vraneš doputovao u Štutgart sa Bojanom Jovanovski i Aleksandrom Krunić.

Dolazak Vesne Dolonc iz Moskve predviđen je za utorak, a reprezentacija će biti kompletirana u srijedu, kada se priključi i Ana Ivanović.

Ona će u odsustvu Jelene Janković biti naš glavni adut u susretu sa favorizovanim Njemicama, koje predvodi šesta teniserka svijeta Angelik Kerber.

"Biće veoma teško izboriti opstanak. Njemačka već nekoliko godina ima veoma jak tim, koji može da se suprotstavi svakom i ovaj meč će biti veliki izazov za nas", rekla je Ivanovićeva.

Ona je dodala da se raduje povratku u nacionalni tim, nakon što su i ona i Jelena propustile februarsko četvrtfinale protiv Slovačke (2:3 u Nišu).

"Ne igramo pred svojom publikom i to će nam biti otežavajuća okolnost, ali ćemo se na određeni način osjećati kao domaćini, jer poznajemo Štutgart zbog turnira koji se ovde igra svake godine".

Meč će u subotu i nedjelju biti odigran na zemljanoj podlozi, u dobro poznatoj Porše areni, a selektor Njemačke Barbara Ritner pozvala je Angelik Kerber (6), Monu Bartel (28), Sabine Lisicki (47) i Anu Lenu Grenefeld (19. u dublu).

Njemice su ovu godinu počele u Svjetskoj B grupi, a za pravo nastupa u plej-ofu savladale su Francusku u gostima, bez izgubljenog seta u singl partijama.

(MONDO, foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC