• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pripreme za Beogradski maraton idu po planu

Direktor Beogradskog maratona Dejan Nikolić izjavio je da se do sada za polumaratonsku i maratonsku trku prijavilo 1.000 učesnika iz 41 države.

 Pripreme za Beogradski maraton idu po planu Izvor: MONDO

Beogradski maraton održaće se u nedjelju , 21. aprila, a direktor Dejan Nikolić kaže da pripreme idu po planu.

"Sprovodimo sve aktivnosti, vrše se posljednje pripreme i ubijeđeni smo da će ovaj 26. Beogradski maraton biti tehnički dobro realizovan i da će, kao i svih prethodnih godina, biti najljepša razglednica našeg glavnog grada", rekao je Nikolić na konferenciji za novinare.

On je dodao da su poslata pisma svim diplomatskim predstavništvima, kako bi njihovi predstavnici učestvovali u Trci zadovoljstva, polumaratonu ili humanitarnim aktivnostima.

Na pitanje da li će eksplozija na Bostonskom maratonu uticati na povećanje bezbjednosti za vrijeme manifestacije u Beogradu, Nikolić je odgovorio:

"To što se dogodilo u Bostonu nema veze sa maratonom. Što se naše trke tiče, kao i uvijek, sarađivaćemo sa policijom na planu bezbjednosti",


Na 26. Beogradskom maratonu tehničku podršku pružiće šest Fiatovih vozila, a automobil Fiat 500l biće glavna nagrada ukoliko bude oboren rekord.

Pored toga, predstavljena je pjesma "Maraton te zove" koju izvodi Zarđali ekser, kao i projekat "Maturanti maratonci", čiji je cilj da učenici srednjih škola u prvoj, drugoj i trećoj godini trče polumaraton, a u četvrtoj maraton.

Predsjednik Udruženja djece oboljele od raka Todor Mančić podsjetio je da je ovo treća godina kako udruženje sarađuje sa Beogradskim maratonom.

"Mi ćemo sredstva koja dobijemo iskoristiti za kupovinu svjetslosnog mikroskopa za Institut za majku i dijete. Ovaj mikroskop košta oko 15.000 evra i ove godine to je jedan od naših ciljeva", rekao je Mančić.

(agencije/MONDO, foto: MN Press arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC