• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jelena i Ana: Bolje smo!

Najbolje teniserke Srbije, Jelena Janković i Ana Ivanović optimiste su, ali i oprezne posle žrijeba za plej-of meč za popunu Svjetske grupe FED kupa.

 Jelena i Ana: Bolje smo! Izvor: MONDO

Slažu se da je Španija, naročito kao domaćin, neugodan rival, ali i da Srbija ima bolji tim!

Obje, međutim, žale što im žrijeb nije dodijelio domaćinstvo 25. i 26. aprila, jer su i dalje pod utiscima duela sa Japanom u Areni prethodnog vikenda (4:1).

"Željeli smo da ponovo budemo domaćini, da ponovo u prepunoj Areni doživimo sve one prelijepe trenutke koji su nam se dogodili proteklog vikenda kada smo savladali selekciju Japana u našem rodnom gradu. Žrijeb nam nije dodijelio domaćinstvo, ali za utjehu je to što nećemo putovati daleko, na drugi kontinent, u Kinu ili Argentinu", rekla je Jelena, treća igračica svijeta.

"Ne krijem da mi je želja bila da ponovo igramo kod kuće, u Beogradu. Ipak, pozitivna stvar je što i dalje igramo u Evropi", rekla je Ana Ivanović, osma na WTA listi.

Moguće rivalke Srpkinjama bile su Kineskinje, Argentinke, Francuskinje i Španjolke. Na kraju, protivnice će im biti ove poslednje. Opšti utisak je da je Španija slabiji od dva protivnika sa tla Evrope.

"Poznajemo odlično njihove igračice, protiv svih sam igrala i imam pozitivan skor. Mi imamo tim, koji može da pobijedi svakoga, ali u svaki meč moramo da uđemo sa velikom dozom ozbiljnosti, ne smijemo nikoga da potcijenimo i uvek moramo da odigramo najbolje što umijemo. Vjerujem da ćemo i ovaj zadatak, koji je pred nama u 2009. uspješno da riješimo i ostvarimo plasman u Svjetsku A grupu u kojoj bi se za naslov šampiona FED kupa borili u 2010. godini", rekla je Jelena Janković.

Još zna se u kojem gradu će biti odigran meč, niti na kojoj podlozi, ali je poznat termin: 25. i 26. april ove godine. Ipak, svi u FED kup timu naše zemlje očekuju - šljaku.

"Biće to veoma težak meč, posebno zato što igramo na strani. Španske igračice su poznate kao teniserke koje dobro igraju na šljaci, i uvijek imate tu prednost kada ste u poziciji da birate podlogu. Sigurna sam da će one izabrati šljaku", ocenila je Ana Ivanović.

"Mi smo bolji tim, a takođe igramo jako dobro na šljaci. Borićemo se maksimalno na terenu, vrijedno raditi i sigurna sam da možemo da ostvarimo pobjedu", poručila je Ana.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC