• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kozmin otac daje bubreg Pešiću

Otac ubijenog rumunskog rukometaša Marjana Kozme, Peter, izjavio je da želi da donira svoj bubreg povrijeđenom saigraču njegovog sina Ivanu Pešiću.

 Kozmin otac daje bubreg Pešiću Izvor: MONDO

"Želim da pomognem mladiću koji je pokušao da spase mog sina", izjavio je Peter Kozma rumunskim medijima.

Hrvatski rukometaš Ivan Pešić povrijeđen je tokom u napadu u Vespremu, kada su dvojica Mađara napali rukometaše u klubu "Patriot" i ubili Rumuna Marjana Kozmu. Pešiću je zadat ubod nožem u leđa, nakon čega mu je odstranjen bubreg, dok je srpski reprezentativac Žarko Šešum zadobio prelom jagodične kosti u pokušaju, takođe, da pomogne rumunskom rukometašu.

Peter Kozma zahvalio se svim ljudima u Vespremu koji su došli da odaju počast njegovom sinu, ali i ljudima u klubu koji su uvijek bili korektni prema Marjanu.

"Potresen sam zbog velikog gubitka, ali napadači nisu samo unesrećili moju porodicu nego mnogo ljudi. Želim da se ovo zlo zaustavi i da ne planu strasti. Hvala svima u Vespremu, koji su su se uvijek lijepo ponašali prema mom sinu. Moram da kažem da mi nije žao zbog toga što je Marjan igrao u Mađarskoj. Imam unuka od dve godine, koji će možda jednog dana obući dres Vesprema", izjavio je Peter Kozma, otac poginulog rumunskog rukometaša.

Marjan Kozma (26) biće sahranjen u petak u Bukureštu, a u njegovu čast Vesprem će svake godine prve nedjelje februara organizovati memorijalni turnir na kojem će učestvovati ekipe u kojima su igrali povrijeđeni rukometaši Šešum i Pešić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC