• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MTS OPEN 2009: Troicki gleda ka tronu

Sedmi čelendžer "Gemaksa" biće održan od 16. do 22. februara. Ove godine zvaće se "MTS Open 2009”, a favoriti su Viktor Troicki i Janko Tipsarević.

 MTS OPEN 2009: Troicki gleda ka tronu Izvor: MONDO

Nagradni fond turira iznosi 125.000 dolara, a pobjednik će, osim novčane nagrade od oko 12.000 dolara, zaraditi i 110 ATP poena.

"Očekujem da će ovo biti najbolji od svih dosadašnjih Gemaksovih turnira. Naš turnir je proglašen za jedan od tri najbolja dvoranska čelendžera u 2008, a siguran sam da ćemo ove godine biti još uspješniji. Posebnu vrijednost takmičenju daje činjenica da će, osim Novaka Đokovića koji nema pravo da igra čelendžere, učestovovati svi najbolji srpski igrači”, rekao je Aleksandar Bolić, direktor turnira.

On je podsjetio da će osim Troickog i Tipsarevića učestvovati i Nenad Zimonjić, Filip Krajinović, Ilija Bozoljac i još nekoliko talentovanih sprskih tenisera i izrazio nadu da će svi pružiti dobre partije.

Drugi reket Srbije, Viktor Troicki, kazao je da mu je posebno zadovoljstvo što će ponovo igrati na, kako je ocijenio, "najboljem čelendžu na svijetu".

"Siguran sam da je po organizaciji bolji i od nekih ATP turnira. Drago mi je što ću igrati pred našom publikom i daću sve od sebe da napravim što bolji rezultat. Prošle godine sam stigao do finala, a sada ću dati maksimum da napravim korak više", poručio je Troicki.

Troicki je dodao da povreda koju je zadobio na turniru u Zagrebu nije ozbiljnije prirode i da ga neće spriječiti da pruži maksimum.

"Leđni mišić mi je bio preopterećen, ali sada je sve u redu. Osjećam se odlično i siguran sam da ću moći da igram u dobroj formi", zaključio je Troicki.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC