• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Vesprem pobijedio za Marijana Kozmu

Vesprem savladao Ademar Leon 28:26, ali i odigrao meč u spomen na preminulog Marijana Kozmu.

 RUKOMET: Vesprem pobijedio za Marijana Kozmu  Izvor: MONDO

Rukometaši mađarskog Vesprema pobijedili su u nedelju španski Ademar Leon sa 28:26, u utakmici Grupe 3 Lige šampiona, ali i odigrali meč u spomen tragično preminulom Marijanu Kozmi.

Ova nedelja nije bio običan dan u Vespremu. Utakmica se igrala za važne bodove, ali su igrači, navijači i uprava kluba još bili pod utiskom tragičnog incidenta, u kojem je prošle nedelje u restoranu izboden rumunski rukometaš Kozma.

Na sajtu Evropske rukometne federacije navodi se da su uprava i igrači Vesprema odlučili da igraju Ligu šampiona, nisu željeli da odlože meč, iako su to modli da učine.

Rukometaši su bili na Kozminoj sahrani u Rumuniji u petak, ali su pokazali da su psihički spremni za nastavak takmičenja.

Navijači su prije utakmice prošli u tišini Vespremom, a hiljade ljudi pridružilo im se na putu do hale. Utakmica je odigrana u posebnoj atmosferi. Gledaoci na tribinama bili su u crnom, oba tima pozdravljena su aplauzom i meč je, naravno, počeo minutom ćutanja.

Nije bilo lako ni kada su pobijedili, jer dok je puna hala u Vespremu pozdravljala igrače aplauzom, neki su brisali suze. Navijači i igrači proslavili su zajedno pobjedu posvećenu Marijanu Kozmi.

"Bio sam na mnogim svjetskim prvenstvima i olimpijskim igrama, ali ovaj meč je bio veoma težak, jedan od najtežih u mojoj karijeri", rekao je trener Vesprema Lajoš Močai.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC