• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Razišli se Lino Červar i Zagreb

Hrvatski selektor Lino Červar od ponedeljka više nije trener rukometaša Zagreb Kroacija osiguranja, s kojim je sporazumno raskinuo ugovor.

 RUKOMET: Razišli se Lino Červar i Zagreb Izvor: MONDO

Subotnji poraz od francuskog Šamberija u Ligi šampiona samo je ubrzao njegov odlazak, a kao dodatni razlozi navode se zdravstvene teškoće, zasićenje i umor.

"Istina je, došlo je do zasićenja. Osjetilo se nakon finala Svjetskog prvenstva da je Červara savladao umor. Ugovor je raskinut na njegov zahtjev, ali u dogovoru s nama", izjavio je Zoran Gobac, generalni menadžer kluba.

Prema njegovim riječima, nigdje ne piše da su Červaru zatvorena vrata u budućnosti.

"Nije prvi put da Lino napušta Zagreb, koji je prvi put u karijeri vodio od 2000-2002, pa se vratio dvije godine kasnije. I dalje ima našu punu podršku na mjestu selektora Hrvatske. Do kraja sezone tim će voditi njegovi pomoćnici Senjanin Maglajlija i Mirko Bašić", rekao je Gobac.

Rukometaši i stručnji štab Zagreba će zbog poraza od francuskog prvaka biti novčano kažnjeni u visini mjesečne plate. Takođe, biće izvršena revizija ugovora svih igrača i trenera.

"Niko neće biti pošteđen. Nekima ćemo smanjiti ugovore, nekima ih povećati. Moramo se prilagoditi uslovima u kojima živimo i radimo. Pojedinci moraju dobro da razmisle koliko ih plaćamo, a koliko oni za taj novac pružaju. Zato ćemo za novu sezonu dovesti nekoliko mladih reprezentativaca, igrača oko kojih ćemo graditi tim za budućnost", zaključio je prvi čovjek hrvatskog šampiona.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC