• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: "Orlovi" ipak u Sarajevu

Rukometna reprezentacija BiH ipak će u Sarajevu biti domaćin Srbiji u meču petog kola kvalifikacija za EP 2010. godine u Austriji.

 RUKOMET: "Orlovi" ipak u Sarajevu  Izvor: MONDO

Ovo je za "Dnevni avaz" potvrdio generalni sekretar Rukometnog saveza BiH Smajo Karačić, koji je rekao da već sada vlada veliko interesovanje za utakmicu!

Prvobitno je najavljeno da zbog "Sajma namještaja" u sarajevskoj Skenderiji, neće biti na vrijeme osposobljena dvorana iako se sajam završava 48 sati prije 19. marta, za kada je zakazana utakmica.

Međutim, na intrevenciju Ministra kulture i sporta Kantona Sarajevo Emira Hadžihafizbegovića i razgovora rukovodstva RS BiH sa nadležnim u Skenderiji, obećano je će dvorana biti spremna čak dva dana uoči dolaska izabranika Jovice Cvetkovića.

Predstavnici RS BiH prethodnih dana tražili su alternativnu lokaciju od Zenice, preko Bugojna, pa do Visokog i Goražda, ali čini se da je ipak pronađeno najbolje rješenje.

Srbija poslije četiri odigrana kola vodi na tabeli kvalifikacione grupe 2 sa sedam bodova, Rusija ima bod manje, dok je BiH na trećoj poziciji sa pet bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC