• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

WTA DUBAI: Jelena se prekasno probudila

Djevojka iz Talina je na kraju dobila prvi susret sa vršnjakinjom iz Beograda sa 2:0 (6:2, 7:5), poslije sat i 25 minuta tenisa.

 WTA DUBAI: Jelena se prekasno probudila Izvor: MONDO

Kasno se probudila Jelena Janković... Estonka Kaja Kanepi morala je da povede sa 6:2 i 4:0, da bi srpska teniserka zaigrala kompetentan tenis, ali se ispostavilo da je dala preveliku "foru" protivnici u trećem kolu WTA turnira u Dubaiju.

Djevojka iz Talina je na kraju dobila prvi susret sa vršnjakinjom iz Beograda, do skora prvom teniserkom svijeta, sa 2:0 (6:2, 7:5), poslije sat i 25 minuta tenisa.

Džej-Džej je prvi brejk napravila pri vođstvu Estonke od 4:0 u drugom setu i tako prekinula seriju od šest uzastopnih gemova koji su pripali 24. teniserki svijeta. Jelena je potom stigla i do 5:5, "anulirala" dva brejka zaostatka, ali...

Tada je ponovo stala, pri rezultatu 6:5 za protivnicu, dozvolila joj da iskoristi prvu meč loptu - 7:5, za Kanepi protiv bolje iz susreta (12) Dominika Cibulkova - Elena Vesnina.

Jelena je kao treća teniserka svijeta i treći nosilac 2.000.000 dolara vrijednog turnira na betonu u Ujedinjenim Arapskim Emiratima bila slobodna u prvom kolu, u drugom je lako pobijedila Rumunku Moniku Hanesku (6:3, 6:2), ali je potom doživjela neprijatan poraz, koji bi mogao da se osjeti i na WTA listi narednog ponedeljka, s obzirom na to da je 2008. godine igrala polufinale istog turnira.

U prvom setu, Kanepi je imala brejk prednosti do 5:2, a onda je po drugi put oduzela servis Jeleni i povela sa 1:0, bez da je protivnici dozvolila brejk šansu.

U istom stilu, korpulentna Estonka nastavila je i u drugom setu, do rezultata 4:0...

Druga predstavnica Srbije u Dubaiju, (8) Ana Ivanović, izborila je plasman u četvrtfinale ranije istog dana.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC