• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janković: Nikad lošija!

Donedavno prva teniserka svijeta rekla da se stidi igre koju je prikazala protiv Estonke Kanepi i da joj je to bila najgora partija u karijeri.

 Janković: Nikad lošija! Izvor: MONDO

Jelena Janković imala je otvoren put do finala Barklis čempionšipa u Dubaiju, ali je u trećem kolu doživjela iznenađujući poraz od Estonke Kaje Kanepi, 24. teniserke svijeta - 2:6, 5:7.

Džej Džej izjavila je da se stidi igre koju je prikazala u srijedu i da joj je to bila najgora partija u karijeri.

"Ovo je bio strašan dan za mene. Konstantno sam pravila neiznuđene greške, nisam mogla da sastavim dva dobra udarca. Nisam se kretala kako treba ni vidjela lopticu kako treba. Ona nije ni morala da uradi ništa posebno. U suštini sam pobijedila samu sebe. Ne znam šta se dogodilo, ali stid me je ovakve igre", u dahu je izgovorila Jelena.

Kanepi će se u četvrtfinalu sastati sa Ruskinjom Elenom Vesninom, a u eventualnom polufinalu sa Verom Zvonarevom ili Viržinijom Razano.

Nema sumnje da je ta polovina "kostura" sada daleko slabija od one u kojoj četvrtfinalne parove čine Serena Vilijams i Ana Ivanović, odnosno Venus Vilijams i Jelena Dementijeva.

"Taktika mi je bila da igram što raznovrsnije udarce i funkcionisala je odlično. Malo sam se stegla kada sam u drugom setu povela sa 4:0, počela sam previše da razmišljam, ali to se dešava kada se nađete nadomak pobjede nad vrhunskom igračicom", izjavila je Estonka.

Kanepi prvi put nastupa na turniru u Dubaiju (nagradni fond dva miliona dolara). Najvrijedniji "skalp" prethodno je uzela Ani Čakvetadze, koju je savladala na Rolan Garosu 2008. godine.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC