• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: I na šljaci ćemo dati sve od sebe

Srpska teniska reprezentacija od ponedeljka će biti kompletna u Benidormu. Đoković poručuje: "Poseban je osjećaj igrati za svoju zemlju".

 Đoković: I na šljaci ćemo dati sve od sebe Izvor: MONDO

Srpska teniska reprezentacija ima izuzetno težak zadatak u debiju u Svjetskoj grupi Dejvis kupa. Žrijeb je odlučio da se "orlovi" suprostave španskim "bikovima", sa prvim "rogom" Rafaelom Nadalom.

Ipak, i Srbija ima svoje adute, a prvi je, svakako, Novak Đoković. Trijumf u finalu turnira u Dubaiju dao mu je krila, pogotovo što je u odlučujućem meču za trofej savladao upravo španskog reprezentativca Davida Ferera.

"Svakako da je to mala psihička prednost uoči Dejvis kupa. Međutim, mnogo faktora odlučuje u Dejvis kupu, jer je to jedino timsko takmičenje u muškom tenisu. Teško je predvidjeti bilo šta, pogotovo što ćemo sa Španijom igrati na njenom terenu, gdje će imati podršku 15.000 ljudi. Iz tog razloga mislim da će David (Ferer) biti mali favorit u našem eventualnom novom duelu", izjavio je Đoković, prenosi "Sportski žurnal".

Podloga u Španiji, tačnije u Benidormu, biće šljaka, koja Špancima najviše odgovara. Đoković će se tokom ponedeljak pridružiti ekipi, koja je već u Benidormu i imaće gotovo cijelu nedelju da se privikne na teren.

"Ta podloga mi baš ne ide u prilog, međutim, to je sport. Poseban je osjećaj kada predstavljate svoju zemlju i ne mođete da birate okolnosti pod kojima će to biti", kaže najbolji srpski teniser.

Uoči odlaska za Španiju, Đoković je svratio i do Beograda, gdje je obišao lokaciju na kojoj se grade tereni za prvi ATP turniru u Srbiji, koji će biti održan u maju.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC