• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Došao i Đoković, Tipsa optimista

Novak Đoković u ponedeljak se priključio ekipi u Benidormu. Tipsarević optimista: "Bez obzira na podlogu, možemo da pobijedimo".

 Došao i Đoković, Tipsa optimista Izvor: MONDO

Najbolji srpski teniser Novak Đoković u ponedeljak se priključio ostatku Dejvis kup reprezentacije, koja će od 6. do 8. marta u Benidormu igrati sa aktuelnim šampionom Španijom u prvom kolu Svjetske grupe.

Srpska reprezentacija u nedelju je trenirala u nekompletnom sastavu, pošto se Nenad Zimonjić pridružio tek u nedelju uveče, Đoković u ponedeljak.

Selektor Srbije Bogdan Obradović tako će na treninzima imati cio tim na raspolaganju.

"Savjetnik Nikola Pilić i ja smo, pored naših treninga gledali i rad španske reprezentacije. Rafael Nadal i Felisijano Lopes su, poslije povreda, spremni za meč, pošto su u nedelju bez pauze trenirali sat i po", rekao je Obradović.

"Uslovi su i dalje idealni i očekujem da ovako kompletni u dobrom raspoloženju dočekamo početak meča", dodao je srpski selektor.

Spreman je i Janko Tipsarević, 47. teniser svijeta. "Osjećam se stvarno odlično. Zadovoljan sam i igrom, ali od početka sezone jednostavno nisam imao sreće sa žrijebom. Uslovi u Benidormu su sjajni, hotel je najbolji od svih u kojim smo do sada boravili", rekao je Tipsarević.

Tipsarević smatra da podloga odgovara reprezentativcima Srbije.

"Sama podloga je klasična španska šljaka, malo brža nego na ostalim terenima sa tendencijom da bude još brža od početka meča. To nama savršeno odgovara i mislim da nismo bez šansi, iako su Španci favoriti na papiru", dodao je Tipsarević.

"Viktor (Troicki) igra odlično, šta reći o Novaku koji je osvojio Dubai ili o Zimonjiću koji igra na ekstra kvalitetnom nivou. Možemo da pobijedimo", istakao je srpski reprezentativac.

Srpska reprezentacija, svakog drugog dana ima identičan raspored. Zavisno od doručka, ustajanje se zakazuje između 8 i 9 časova.

Poslije doručka se ide na prijepodnevni trening u 11 časova, koji traje dva sata, zatim slijedi ručak pa popodnevna pauza. Popodnevni trening traje do 16 do 18 časova, a reprezentativci imaju odmor do i poslije večere koja je u 20.30.

Teren i čitav stadionski kompleks "Tera mitika" izgrađen je na padini brda koje čini prirodnu granicu Benidorma. Unutar zabavnog kompleksa podignuto je velelepno montažno zdanje, na laganoj konstrukciji i seže do 25 metara.

Napravljen je mali broj VIP boksova, a radnici još postavljaju najviše dijelove montažnih tribina i veliki broj mjesta za sjedenje publike, a lični osjećaj nelagodnosti na vrhu tribina niko ne može da sakrije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC