• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Divac: Fudbaleri, kasno ste se sjetili

Divac odgovorio Fudbalskom savezu da je sam kriv što nema predstavnika u Predsjedništvu OKS. Pomoć Partizanu savjetima, ne i u novcu.

 Divac: Fudbaleri, kasno ste se sjetili Izvor: MONDO

Novi predsjednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac odmah po preuzimanju dužnosti naišao je na problem - kritike iz Fudbalskog saveza Srbije (FSS).

Čelnici fudbalske organizacije, koji su inače podržali njegovog protivkandidata Ivana Ćurkovića, zamjerili su Divcu što za fudbal nema mjesta u Predsedništvu OKS, iako je to najpopularniji sport, ne samo u Srbiji.

Divac, koji je u ponedjeljak proveo prvi dan na novom poslu, izjavio je da su se fudbaleri kasno sjetili.

"Tomislav Karadžić ima moj broj telefona i mogao je da me nazove da riješimo to pitanje. Administracija FSS je pogriješila, jer nije na predložila kandidata za člana Predsedništva OKS. Sada je kasno. To će moći da urade tek na sljedećim izborima", izjavio je Divac.

Nekadašnji košarkaš i predsjednik KK Partizan imao je zanimljiv odgovor i na pitanje da li će najbolji srpski košarkaški klub sada moći da računa na veću podršku OKS u materijalnom smislu.

"Košarkaški klub Partizan potvrdio je svojim nastupima da je izvan ovog vremena i prostora... Ja, nažalost, mogu da im pomognem samo savjetima i za to sam uvijek otvoren. Što se finansija tiče, Partizan treba da se obrati nekom drugom, a ne meni. Moj posao predsjednika OKS podrazumijeva da se bavim pripremama naših sportista za Olimpijske igre u Londonu", rekao je Divac.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC