• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kiša ometa pripreme u Benidormu

Pripreme srpske i španske reprezentacije u Benidormu za duel prvog kola Svjetske grupe Dejvis kupa omela je u utorak kiša koja je padala.

 Kiša ometa pripreme u Benidormu Izvor: MONDO

Srpski reprezentativci su propustili trening na terenu zbog nepovoljnih vremenskih uslova, pa su radili na kondiciji u teretani.

"Postoji mogućnost da, ako se vreme proljepša, uz dogovor sa Špancima, produžimo rad poslije podne za jedan sat", rekao je selektor Srbije Bogdan Obradović.

Meč Srbije i Španije bi, ako kiša i mrak ne dozvole da se prema planu završi do nedjelje, mogao da se nastavi u ponedjeljak, 9. marta. Ako i tada ne bude završeno svih pet mečeva, oba saveza imaju pravo da traže zakazivanje novog termina, a vreme, mjesto i podloga bi kasnije bili izabrani.

"Malo nas je kiša izvela iz takta, nismo mogli na teren, a to dosta remeti planove, naročito moje i Novaka Đokovića, jer smo na terenu imali samo jedan trening, a na šljaci nismo igrali baš odavno", rekao je Nenad Zimonjić, koji bi u tandemu sa Đokovićem Špancima trebalo da se suprotstavi u dublu.

"Nadam se da ćemo uskoro moći da treniramo punom parom i spremimo se za meč kao što je bilo planirano. Istina je da o Špancima može da se priča cijeli dan, ali vjerujem da i mi imamo šta da pokažemo", dodao je Zimonjić.

Srpski tim trebalo bi da se kompletira dolaskom 17-godišnjeg Filipa Krajinovića, talentovanog tenisera koga je proslavljeni trener Nik Boletijeri već prozvao "novim Agasijem".

Krajinović će se ekipi pridružiti poslije eliminacije u prvom kolu čelindžera u Bergamu.

"Uvijek nam je bila želja da uz reprezentaciju imamo jednog mladog igrača koji će da uči i stasava u pravog timskog igrača. Filip je igrao odlično u Italiji, ali nije imao sreće na žrebu, pa je odmah iskoristio priliku da na naš poziv dođe u Benidorm. Njegov dolazak će unaprijediti rad reprezentacije", ocenio je Obradović.

Duel Španije i Srbije u prvom kolu Svjetske grupe Dejvis kupa igraće se od 6. do 8. marta u Benidormu.

(Beta, foto: TSS)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC