• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Anđelković: Spremni za Sarajevo

Srednji bek mađarskog Segeda smatra da Srbija ne bi smjela da potcijeni predstojećeg protivnika u kvalifikacijama za EP 2010.

 Anđelković: Spremni za Sarajevo Izvor: MONDO

Rukometni reprezentativac Srbije Danijel Anđelković smatra da "orlovima" neće biti nimalo lako u martovskim okršajima sa Bosnom i Hercegovinom, posebno na gostovanju u Sarajevu.

Prema riječima srednjeg beka mađarskog Segeda, Srbija ne bi smjela da potcijeni predstojećeg protivnika u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2010. godine.

"Riječ je o kvalitetnoj ekipi, sa dobrim igračima na svim pozicijama, ali i mi imamo kvalitet. Prvu utakmicu igramo u Skenderiji, gdje nam sigurno neće biti lako niti prijatno. Međutim, mi smo profesionalci i znamo šta je naš cilj. Nadam se najboljem", rekao je Anđelković za zvanični sajt RSS.

Nekadašnji igrač Kolubare, Crvene zvezde i Sintelona zadovoljan je osmim mjestom na prvenstvu svijeta u Hrvatskoj. Na meču prve faze sa Norveškom povrijedio je mišić i propustio ostatak turnira, a sada je potpuno spreman, što dokazuju i nastupi za Seged.

"Osmo mjesto je uspjeh, ako se zna da smo prvi put nastupili pod imenom Srbija. Prvobitni cilj je bio da se plasiramo u drugi krug, što smo ostvarili. Možda smo mogli i više, ali su dvojica igrača ispala iz stroja zbog povreda. Prije svega zbog manjka igrača u rotaciji nismo se umiješali u borbu za polufinale", istakao je tridesetogodišnji Anđelković.

Utakmica u Sarajevu na rasporedu je 19. marta, a revanš u Nišu tri dana kasnije.

"Orlovi" sa sedam bodova iz četiri utakmice zauzimaju prvo mjesto na tabeli kvalifikacione Grupe 2, ispred Rusije, BiH, Švajcarske, Italije i Farskih Ostrva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC