• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Krajinović donio sunce u Benidorm

Teniska reprezentacija Srbije vratila se uobičajenom ritmu rada pošto su se popravili vremenski uslovi u Benidormu.

 Krajinović donio sunce u Benidorm  Izvor: MONDO

Pripreme za duel prvog kola Svjetske grupe Dejvis kupa sa Španijom ponovo idu normalnim tokom otkako je prestala da pada kiša u Benidormu.

"Izuzetno smo zadovoljni, jer su se popravile vremenske prilike. Sa suncem dolazi i bolje radno raspoloženje. U srijedu ćemo trenirati svi punim intenzitetom na dva terena i očekujem da se igrači polako prilagode podlozi za meč. U četvrtak nas očekuje žrijeb i vidjećemo ko će od naših igrača da probije led", rekao je selektor Srbije Bogdan Obradović.

Prvog dana meča, u petak, 6. marta, na teren će sigurno izaći najbolji srpski teniser Novak Đoković, a Obradović još nije saopštio da li će na "drugoj ploči" igrati Janko Tipsarević ili Viktor Troicki.

Dubl u kojem će Srbiju sigurno predvoditi Nenad Zimonjić, zakazan je za subotu, dok će se u nedelju igrati "obrnuti" singl mečevi.

Jedini teniser koji sigurno neće dobiti priliku da zaigra protiv aktuelnih šampiona Dejvis kupa je 17-godišnji Filip Krajinović koji se u utorak uveče pridružio timu na poziv Obradovića.

Prvi utisci Krajinovića su pozitivni:

"Nikada u životu nisam odsjeo u ovakvom hotelu. Jednostavno za mene su ovo fenomenalni uslovi. Izuzetna mi je čast što sam se našao u društvu Đokovića, Zimonjića, Tipsarevića i Troickog, kao i što ću raditi sa selektorom Obradovićem i savjetnikom Nikolom Pilićem. To je veliki korak za mene", rekao je 526. teniser svijeta.

Krajinović je prije dolaska u Benidorm igrao na čelindžeru u Bergamu gdje je u prvom kolu sa 0:2 (1:6, 6:7) izgubio od Nijemca Bjorna Paua, 29-godišnjeg igrača, koji je na 94. mjestu svjetske ATP rang liste.

"Ispao sam i pored dobre igre. U drugom setu sam čak imao i set loptu, ali jednostavno nemam sreće za žrijebom", ocijenio je Krajinović, koji će poslije reprezentativnih obaveza igrati na turniru na Tajlandu.

(Beta, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC