• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DK: Vjetar srušio dio tribina u Benidormu

Loši vremenski uslovi i dalje ometaju pripreme Dejvis kup reprezentativaca Srbije i Španije.

 DK: Vjetar srušio dio tribina u Benidormu Izvor: MONDO

Loši vremenski uslovi u Benidormu ponovo su u četvrtak omeli pripreme teniske reprezentacije Srbije za duel sa Španijom u prvom kolu Svjetske grupe Dejvis kupa, pošto su jak vjetar i kiša prije vremena prekinuli trening.

Vjetar je po odlasku igrača oborio montažne toalete, dok su radnici popravljali oštećenja na tribinama, koje, prema ocjenama svih izvještača iz Srbije, ne ulivaju potpunu sigurnost.
Španski novinari su kolegama iz Srbije prenijeli da je vjetar čak srušio i mali dio montažnih tribina, odnosno pojedina mjesta na najudaljenijim tačkama od terena. Neki radovi na stadionu i oko njega i dalje traju.

Oštećenje, doduše, nije bilo veliko, pa su srpski novinari po dolasku na stadion tribine zatekli u normalnom stanju, mada su radnici i dalje bili na zadatku.
Kiša je, inače, kasnije prešla u grad, a oko 20 ljudi stalno brine o stanju zemljanog terena na stadionu montiranom u zabavnom parku "Tera Mitika". Teren je, ipak, dosta pokvašen, posebno na obodima, ali bi sve trebalo da bude u redu, ako se vremenski uslovi poprave.

Meč Srbije i Španije igraće se od petka do nedelje, a prvi će na teren izaći Novak Đoković i David Ferer, poslije kojih će snage odmjeriti Janko Tipsarević i Rafael Nadal.
Đoković i Zimonjić bi u subotu trebalo da u dublu igraju sa Felisijanom Lopesom i Tomijem Robredom, dok su u nedelju na programu obrnuti singl mečevi.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC