• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Janko u "nemogućoj" misiji

Janko Tipsarević će pokušati nemoguće: da pobijedi najboljeg igrača svijeta, na njegovoj omiljenoj podlozi, pred njegovim navijačima.

 Janko u "nemogućoj" misiji  Izvor: MONDO

U drugom meču u petak, drugi reket Srbije namjeriće se na Rafaela Nadala.

"Nadal je sada u formi, na šljaci, u Španiji. Nema težeg od toga u tenisu. Svi mi, ipak, volimo izazove, a ako želiš da se dokažeš, prvo sebi, a potom i svima ostalima, ideja je da to radiš u duelima s najboljim. Lično već godinama pokazujem da najbolje igram u mečevima s najkvalitetnijim protivnicima", rekao je Tipsarević.

Spski teniser, trenutno 47. na svijetu, naveo je i da zna da će protiv Nadala morati da igra agresivno i pametno.

"Svi mi znamo kako treba da se igra protiv Nadala. Ako se ostane u nekoj dužoj razmjeni od 10 ili 15 udaraca, šanse da osvojiš poen itekako se smanjuju, a puls se povećava na 180. Ne treba, međutim, srljati, ali mora da se igra agresivno i pametno", naglasio je Tipsarević.
Nadal: Poštujem Janka
Nadal i Tipsarević su jedini dosadašnji meč igrali 2007. godine na Otvorenom prvenstvu SAD, a španski teniser je tada pobijedio poslije predaje protivnika u trećem setu. Dva prva seta Nadal je dobio sa 6:2 i 6:3.

"Sjećam se da smo igrali, ali ovo je Dejvis kup u kome je sve drugačije. Izuzetno poštujem Janka, kao i sve druge srpske tenisere i znam da ću morati da igram vrlo dobro ako želim da pobijedim", rekao je Nadal.

Španac je ocijenio i da uloga favorita i pritisak domaće publike neće omesti njegovu ekipu.

"Već smo mnogo puta igrali u Španiji, u Sevilji, u Madridu... Jednom smo igrali i pred 24.000 gledalaca, tako da smo navikli na to", istakao je Nadal.

Duel Tipsarevića i Nadala igraće se u petak po završetku meča Novaka Đokovića i Davida Ferera. Đoković i Zimonjić bi u subotu trebalo da igraju dubl protiv Felisijana Lopesa i Tomija Robreda, a za nedelju su zakazani obrnuti singl mečevi.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC