• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zimonjić: Od ovih Španaca nisam nikad izgubio

Španci su, naime, dubl do sada uvijek igrali s Lopezom i sada povrijeđenim Fernandom Verdaskom, koga je u timu zamijenio Tomi Robredo.

 Zimonjić: Od ovih Španaca nisam nikad izgubio Izvor: MONDO

Najbolji srpski dubl igrač Nenad Zimonjić ponovio je u četvrtak da će okršaj sa Špancima Felisijanom Lopesom i Tomijem Robredom, u prvom kolu Svjetske grupe Dejvis kupa, biti vrlo neisvjestan, ali je istakao i da mu optimizam uliva činjenica da nikada nije izgubio protiv nosioca protivničke igre, Felisijana Lopeza.

Španci su, naime, dubl do sada uvijek igrali s Lopezom i sada povrijeđenim Fernandom Verdaskom, koga je u timu zamijenio Tomi Robredo. Zimonjić je otkrio da je s Lopesom, ali i Verdaskom, do sada odigrao oko 10 mečeva i da je uvijek pobjeđivao, bez obzira na ime njihovih partnera.

"Već sam rekao da Španci na šljaci mogu da sastave odličan tim, jer im ta podloga omogućava da igraju sa osnovne linije u čemu su oni najbolji. Lopez je, takođe, jedini već igrao na šljaci ove sezone i adaptirao se na tu podlogu. Ipak, protiv njega imam ne odličan, nego savršen učinak u dosadašnjim duelima", rekao je Zimonjić poslije žreba u Benidormu, gdje će se meč i igrati.

Dubl će se igrati u subotu, dan poslije duela Novaka Đokovića i Davida Ferera, kao i Janka Tipsarevića i Rafaela Nadala.

"Dubl je uvijek jako bitan, jer se igra drugog dana i može da donese veliku psihološku prednost prije svega. Nažalost nismo još imali vremena da se zbog kiše prilagodimo terenu, ali nisu ni oni", rekao je Zimonjić.

Drugi igrač Srbije u dublu trebalo bi da bude Đoković, ali je moguće i da u poslednjem trenutku dođe do promjene, pa da njega zamijene Tipsarević ili Viktor Troicki.

"Ideja je da igram sva tri meča, ali imamo jak, mlad tim, sa dosta opcija tako da možemo da mijenjamo. Zato i nije sigurno da ću ja igrati", pojasnio je Đoković, koga očekuju iscrpljujući mečevi u singlu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC