• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kosta: Đoković neće igrati u dublu

Selektor Španije Albert Kosta izjavio je da je njegova ekipa spremna za duel sa Srbijom, iako je početak meča pomjeren sa petka za subotu.

 Kosta: Đoković neće igrati u dublu  Izvor: MONDO

"Niko nije navikao na ovakve situacije, ali igrači su mirni i jedva čekaju da meč počne", rekao je Kosta na konferenciji za novinare.

Članovi obe reprezentacije, kao i zvaničnici Međunarodne teniske federacije (ITF), nadaju se da bi, poslije jednodnevnog odlaganja, svih pet duela srpskih i španskih tenisera u prvom kolu Svjetske grupe Dejvis kupa mogli da se odigraju u dva dana.

"Sve zavisi od trajanja prvih mečeva u singlu. Ako oni budu kratki pokušaćemo da dubl odigramo prije nego što padne mrak, pa da u nedelju na programu budu uobičajena dva meča. To je želja glavnog sudije meča Sorena Frimela, a i mi mislimo da je tako bolje", kazao je Kosta.

Španski novinari mahom su ubijeđeni da će igranje pet mečeva u dva dana više štetiti srpskoj reprezentaciji, koja je na žrijebu prijavila Novaka Đokovića za sva tri meča.

"Đokoviću će sigurno biti teško i da u dva dana odigra dva meča na tri dobijena seta i to protiv kvalitetnih tenisera kao što su naši. Očekujem zato da on neće igrati dubl", rekao je Kosta i naveo da on neće vršiti promjene u timu u kome će na prvoj ploči igrati Rafael Nadal, na drugoj David Ferer, a u dublu Felisijano Lopes i Tomi Robredo.

Meč Srbije i Španije počeće u subotu u 10 sati duelom Đokovića i Ferera. Prethodno će u osam sati biti izvršena posljednja inspekcija stadiona poslije koje će biti izdat zvanični sertifikat kojima se svima na stadionu garantuje bezbjednost.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC