• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Opšta tuča rukometaša Berana i Lovćena

Derbi 16. kola Prve crnogorske lige, duel rukometaša Berana i Lovćena, prekinut je u 58. minutu zbog opšte tuče.

 Opšta tuča rukometaša Berana i Lovćena Izvor: MONDO

Cetinjani su većim dijelom meča bili u vođstvo od četiri do pet golova razlike, a kada incident se desio kada su domaći stigli do izjednačenja (21:21).

Nakon faula nad Igorom Markovićem, sukobili su se bek Berana Duško Trifunović i kapiten Lovćena Blažo Popović, što je bio signal za sve igrače dva tima da krenu u opštu tuču, za koju će se tek nakon odgledanog snimka znati ko je započeo.

Uletjeli su odmah svi rezervisti i nije se znalo ko koga udara, a onda su se sa tribina na teren spustili navijači domaćih i uprava i podmladak Lovćena...

Deblji kraj u opštoj tuči izvukao je Trifunović koji je zaradio posjekotinu pored uva, dok je golmanu gostiju Goranu Vujoviću je od udaraca otečena glava.

Zbog sličnog razloga je, inače, na pola sata bila prekinuta i utakmica kadeta Berana i Lovćena, koja je bila predigra za seniore.

Cetinjani su na kraju napustili Berane uz pratnju policajaca. Organi Rukometnog saveza će nakon preglednja snimka odlučiti ko je kriv i ponovo "razrezati" drakonske kazne.

"Organi RSCG će pregledati snimak i vidjeti šta se desilo. Ako smo mi krivi, ispaštaćemo, ako su oni, neka snose krivicu. Ne želim ništa da prejudiciram, sve će se vidjeti", prokomentarisao je nakon incidenta trener Berana Jovica Barjaktarović.

"Ovo je kameno doba! Neopisivo je to što se dešavalo, iz publike je letjelo kamenje, balvani, motke, kišobrani... I prije i tokom kadetske utakmice sam upozoravao komesara za bezbjednost RSCG Miloša Rovčanina na to što se sprema, ali se on samo smijao i govorio mi da je to stvar policije. Ovo je standardni scenario, jednostavno ne znam šta više da kažem", izjavio je sportski direktor Lovćena Željko Petričević.

(MONDO, foto Vijesti)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC