• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čaviću i Đokoviću 100.000 evra!

Milorad Čavić, Novak Đoković, vaterpolisti, veslači i strijelci dobiće od Vlade Srbije lijepe nagrade za medalje osvojene u 2008. godini.

 Čaviću i Đokoviću 100.000 evra! Izvor: MONDO

Vlada Srbije novčano će nagraditi sportiste za osvojene medalje na Olimpijskim igrama u Pekingu, ali i sve one koji su u 2008. godini osvajali medalje na šampionatima Evrope, objavljeno je u Službenom glasniku.

Plivač Milorad Čavić, srebrni na OI u disciplini 100 metara delfin, nagrađen je sa 52.500 evra, dok su teniser Novak Đoković i njegov trener Jovan Lilić za osvojenu bronzu u Pekingu nagrađeni sa 45.000 evra.

Vaterpolo reprezentacija Srbije podeliće 300.000 evra za osvojenu bronzanu medalju na Olimpijadi - nagradu će dobiti selektor Dejan Udovičić i igrači Denis Šefik, Andrija Prlainović, Nikola Rađen, Vanja Udovičić, Dejan Savić, Duško Pjetlović, Živko Gocić, Filip Filipović, Aleksandar Ćirić, Aleksandar Šapić, Vladimir Vujasinović, Branko Peković i Slobodan Soro.

Veslači Goran Jagar i Nikola Stojić, koji su u dvojcu bez kormilara bili drugi na EP u Atini, kao i njihov trener Nebojša Ilić, nagrađeni su sa 50.625 evra.

Četverac bez kormilara u sastavu Veljko Urošević, Nenad Babović, Goran Nedeljković i Miloš Tomić, kao i trener Dejan Guslov, podijeliće 84.375 evra za srebro sa istog takmičenja.

Reprezentacija Srbije u streljaštvu - Stevan Pletikosić, Nemanja Mirosavljev, Dragan Marković i trener Miriban Maksimović - nagrađeni su sa 45.000 evra za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Vinterturu, u disciplini vazdušna puška ekipno.

Sve nagrade biće isplaćene u dinarskoj protivvrijednosti, a sredstva su obezbeđena Zakonom o budžetu Republike Srbije za 2009. godinu.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC