• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan - Kolubara: Titula na talonu

Jasno je da će titula rukometnog šampiona Srbije promijeniti vlasnika.

 Partizan - Kolubara: Titula na talonu Izvor: MONDO

Crvena zvezda je ispala iz trke, preostala su još dva pretendenta na tron - Kolubara i Partizan.

Lazarevčani imaju bod prednosti, a u srijedu (18.00) gostuju na Banjici crno-bijelima u derbiju 19. kola Superlige i cele sezone, jer će pobjednik meča biti nadomak titule.

"Želimo da ostvarimo 15 pobjeda u nastavku šampionata. Vjerujem u svoju ekipu, vjerujem da će dati sve od sebe i da ćemo pobediti Kolubaru, iako oni tvrde da imaju bolju ekipu. Naš cilj je da ove godine osvojimo duplu krunu", rekao je trener Partizana, Saša Bošković.

Kolubara je u prvom dijelu prvenstva pobedila Partizan sa 23:22, što je bio posljednji poraz Partizana u prvenstvu, a trener crno-bijelih nije želio da otkrije od kojeg igrača gostiju njegovoj ekipi prijeti najveća opasnost.

"Na gostovanju u Lazarevcu nisu baš bili gostoljubivi prema meni. Ne želim da pričam o Kolubari, ja mislim da smo mi bolji, oni tvrde da su oni, vidjećemo u srijedu. Bolji su od nas u finansijskom smislu, a to odlučuje mnogo".

Kako god da se završi derbi sa Kolubarom, objema ekipama predstoji još posla do kraja šampionata.

"Svaka utakmica će biti teška, jer su pune hale kada Partizan gostuje. Tako je bilo u Kaću, Šapcu i Priboju. Moji igrači su mnogo napredovali, od kada sam u januaru preuzeo ekipu i mislim da zaslužuju mnogo publike. Protiv nas sve ekipe daju 100 odsto i mislim da je to dobro za rukomet", zaključio je Saša Bošković.

Iz Partizana je saopšteno da za ovu utakmicu vlada veliko interesovanje, kao i da će obezbjeđenje biti rigorozno da se ne bi ponovile "prljave radnje" iz prve utakmice.

Takođe, rečeno je da je na utakmici u Lazarevcu po završetku utakmice obezbjeđenje "bez povoda napalo trenera Partizana, kada je on prišao da se rukuje sa sudijama".

"Partizan i Kolubara su dve najbolje ekipe u ligi i čini se da će pobjednik međusobnog duela na kraju osvojiti titulu. Partizan je posljednji put osvojio titulu 2003. i imamo veliki motiv da postanemo šampioni", rekao je generalni direktor Partizana i bivši igrač crno-bijelih, Aleksandar Blagojević.

Blagojević je rekao da je Kolubara odlično organizovana ekipa sa budžetom koji premašuje budžete Partizana i Crvene zvezde, ali je ponovio da je cilj njegove ekipe da ostvari sve pobjede do kraja.

"Najvažnije je da su svi zdravi i da dobro igramo. Dobro smo se spremili za utakmicu koja može da riješi pitanje prvaka države. Nadam se da ćemo ponoviti dobru igru iz drugog poluvremena utakmice u Šapcu, (pobjeda Partizana od 26:22). Ne plašimo se pobjede", rekao je Ilija Abutović, kapiten Partizana.

Ulaznice se prodaju po cijeni od 150 dinara, a najavljen je i televizijski prenos.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC