• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Vemić i Obradović traže šansu

Na startu kvalifikacija Vemić će igrati protiv Francuza Sebastijana de Šonaka, dok će se Obradović sastati sa Amerikancem Kevinom Kimom.

 INDIJAN VELS: Vemić i Obradović traže šansu Izvor: MONDO

Na turniru Masters serije u Indijan Velsu Srbija će imati trojicu predstavnika, Novaka Đokovića, koji brani prošle godine osvojenu titulu, Viktora Troickog i Janka Tipsarevića, a šansu da se nađu u glavnom žrijebu imaju i Dušan Vemić i Vladimir Obradović, koji učestvuju u kvalifikacijama.

Na startu kvalifikacija Vemić će igrati protiv 198. igrača sa ATP liste, Francuza Sebastijana de Šonaka, dok će se Obradović sastati sa Amerikancem Kevinom Kimom, koji je trenutno 106. igrač svijeta i šesti nosilac u kvalifikacijama.

Kvalifikacije se igraju u dva kola, a u glavni žrijeb će se plasirati dvanaestorica tenisera.

Žreb prvog kola turnira biće obavljen u srijedu.

Trojica najboljih srpskih tenisera, Đoković, Troicki i Tipsarević, koja su prošlog vikenda nastupali na duelu Dejvis kupa u Španiji, direktno su iz Benidorma krenuli u Indijan Vels.

Đoković će imati najteži zadatak na turniru Masters serije, budući da će braniti prošle godine osvojenu titulu, kada je u finalu nadigrao domaćeg takmičara Mardija Fiša sa 6:2, 5:7, 6:3.

Tipsarević će pokušati da popravi utisak, jer je 2008. eliminisan već u prvom kolu od Čileanca Nikolasa Masua (6:4, 3:6, 7:6), dok Troicki nije ni igrao.

Srbija će imati i predstavnika i u dublu, Nenada Zimonjića, koji će igrati u paru sa Kanađaninom Danijelom Nestorom. Ziki i Nestor su prošle godine stigli do finala, ali ne i do pehara, jer ih na posljednjem koraku zaustavio izraelski dvojac Jonatan Erlih i Endi Ram - 6:4, 6:4.

Turnir u Indijan Velsu igra se za ukupni nagradni fond od 4,5 miliona dolara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC