• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (SL): Srbija potopila Grke

Vaterpolo reprezentacija Srbije nastavlja da bilježi odlične rezultate u novom sastavu. Biće još bolje, kaže Vanja Udovičić.

 VATERPOLO (SL): Srbija potopila Grke Izvor: MONDO

U meču 3. kola Grupe 1 Svjetske lige, Srbija je u utorak uveče pobijedila Grčku u Atini 11:6 (3:2, 2:3, 3:0, 3:1) i gotovo sigurno je obezbijedila učešće na završnom turniru Svjetske lige, koji će biti održan u Crnoj Gori.

"Važna pobjeda. Zacrtali smo učesće na završnom turniru u Crnoj Gori i poslije Pireja smo jako blizu toga", izjavio je selektor srpskog tima Dejan Udovičić.

Srbija je dozvolila domaćinu da do polovine meča drži "egal" (5:5), ali su onda delfini udarili svom snagom u trećoj četvrtini i došli do vođstva od 8:5. Poslije toga, Grci su postigli gol, nagovijestili da bi mogli da se vrate, ali ih je odbio Filip Filipović sa dva gola za nedostižnih 10:6. Pobjedu je samo potvrdio Andrija Prlainović…

Svi reprezentativci Srbije slažu se u ocjeni da je "ispunjen cilj", a jedina loša stvar na meču je mlak početak i udarac, koji je u glavu dobio Milan Aleksić. On je poslije meča otišao na snimanje i, osim otoka, nikakva teža povreda nije utvrđena.

Srbija: Soro, Avramović, Gocić, Udovičić 3, Gak, Pijetlović 1, Nikić 1, Aleksić, Rađen, Filipović 2, Prlainović 4, S. Mitrović, B. Mitrović.

Poslije Grčke sledeći ispit srpske ekipe je duel sa Francuskom, u Marseju 29.aprila.

U prvom kolu Srbija je savladala Francusku sa 12:6, dok su Grci u drugom kolu savladali Francuze sa 16:6.

"Imamo dosta vremena, to je naš najveći adut: da budemo pravi kada bude trebalo", najavio je još bolja izdanja podmlađenog nacionalnog tima Srbije, sada jedan od najiskusnijih Vanja Udovičić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC