• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ana: Biću opet ona stara!

"Otkako radim sa Kardonom osJećam da mi se u velikoj mjeri vratilo samopouzdanje", istakla je Ivanović, pred start turnira u Indijan Velsu.

 Ana: Biću opet ona stara! Izvor: MONDO

Srpska teniserka Ana Ivanović, koja na WTA turniru u Indijan Velsu brani titulu, izjavila je u četvrtak će se uskoro vratiti u vrhunsku formu i time obezbijediti povratak u vrh svjetskog tenisa.

Nekadašnji prvi reket svijeta, pobjednica Gren Slem turnira u Rolan Garosu, precizirala je da će joj novi trener Alerikanac Krejg Kardon pomoći u ostvarenju tog cilja.

"Otkako radim sa Kardonom osJećam da mi se u velikoj mjeri vratilo samopouzdanje", istakla je Ivanović i precizirala da je u posljednjih nekoliko sedmica, koliko radi sa američkim stručnjakom, "vratila snagu i sigurnost udarca". Srpska teniserka je podsjetila da joj je prošla godina bila "najuspješnija u karijeri".

"Uprkos padu forme i lošim rezultatima koje bilježim u posljednjih šest mjeseci i dalje vjerujem da mogu da se vratim u formu koja me je dovela do prve Gren Slem titule u karijeri, kao i do prvog mjesta na WTA listi", izjavila je Ana.

Sedma teniserka svijeta je naglasila da je u proteklom periodu naučila mnogo toga o sebi i svojoj igri.

"Naučila sam, prije svega, da gubim, ali da se istovremeno ne osjećam gubitnički. Važno je da vjerujem u sebe, bez obzira na seriju poraza", zaključila je Ivanović.

Ana u Indijan Velsu brani titulu osvojenu prošle sezone, uporedo sa onom koju je u muškoj konkurenciji osvojio Novak Đoković. Nagradni fond turnira na otvorenom u Kalforniji, koji se smatra "petim Gren Slemom", iznosi 4.500.000 dolara i u muškoj i u ženskoj konkurenciji.

Ana je postavljena za petog, a Jelena Janković za drugog nosioca i one će u prvom kolu biti slobodne. Ivanović će se u drugom kolu, u petak ili subotu, sastati sa boljom iz duela Jakimova - Lepčenko, dok će Džej-Džej igrati protiv pobjednice u meču Domakovske i Pavličenkove.

(Tanjug/MONDO, foto: anaivanovic.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC