• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer: Nadal mi je najveći izazov

Rodžer Federer igraće na turniru u Indijan Velsu prvi put poslije finala Australijan opena u kome je 13. put u karijeri poražen od Rafaela Nadala.

 Federer: Nadal mi je najveći izazov  Izvor: MONDO

Švajcarac je u međuvremenu pauzirao zbog povrede, pa nije igrao ni u Dejvis kupu. Tvrdi da je sada odmoran i spreman, i raduje se eventualnom novom duelu sa prvim reketom svijeta.

Njihov 20. megdan moguć je tek u finalu.

"Volim da igram protiv Nadala. Naročito mečeve u pet setova, da vidim da li mogu psihološki da izdržim borbu. On mi je najveći izazov koji sam ikada imao", priznao je Federer.

"Protiv njega sam uvek motivisan, jer ne znam koliko bolje on može da igra, kao što ne znam ni koliko bolje ja mogu. Sigurno je samo da Rafa igra najbolji tenis u karijeri", nastavio je bivši najbolji teniser svijeta.

Govoreći o Nadalu, ne može a da se ne prisjeti posljednjeg okršaja, u Melburnu. Taj meč ostaće upamćen i po Federerovim suzama poslije poraza.

"Igrao sam dobro četiri i po seta, naročito sa osnovne linije. Doduše, servis mi nije bio dobar i to me je skupo koštalo", prokometarisao je Rodžer Federer.

Prošle godine u Indijan Velsu 27-godišnji Švajcarac je poražen u polufinalu od Amerikanca Mardija Fiša, koga je u finalu savladao Novak Đoković.

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC