• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer: Dijete je veliki motiv

Rodžer Federer izjavio je da ga rođenje djeteta neće poremetiti u namjeri da obori rekord Pita Samprasa od 14 titula na gren slem turnirima.

 Federer: Dijete je veliki motiv  Izvor: MONDO

On je uvjeren da će kao roditelj imati još više motiva da trenira i igra, a takođe je siguran da će imati dovoljno vremena za posao i za porodicu.

"Uvijek sam pravio raspored tako da se s vremena na vrijeme odmorim od tenisa i vratim se kada osjetim da sam spreman i željan igre. Posljednjih pet-šest nedelja su pravi primjer za to. Vjerujem da neću morati puno da se prilagođavam. Mislim da će me djete samo učiniti motivisanijim da još dugo igram tenis", rekao je Federer novinarima u Indijan Velsu.

Svjetski "broj dva" prije nekoliko dana je otkrio da se njegova djevojka Miroslava Vavrinec nalazi u drugom stanju i da bi trebalo da se porodi "tokom ljeta".

"Totalno sam uzbuđen zbog toga. Razmišljao sam na tu temu prethodne dvije ili tri godine, tako da me ta vijest nije posebno iznenadila. Ali kada saznate da vam je supruga ili devojka trudna, to definitivno mijenja vaš pogled na svijet. Odjednom počnete da se brinete da li će sve biti u redu, dok ste se ranije samo šalili pričajući o tome".

"Ako ne računam tu brigu, sve što osjećam je sreća. Svi ljudi sa kojima razgovaram mi čestitaju i reaguju kao da su čuli lijepu vijest", zaključio je Federer.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC