• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Troicki da, Zimonjić ne...

Viktor Troicki plasirao se u treće kolo Indijan Velsa pobjedom nad Berdihom 6:3, 6:1. Zimonjić i Nestor poraženi u prvom dublova.

 INDIJAN VELS: Troicki da, Zimonjić ne... Izvor: MONDO

Viktor Troicki već je u trećem kolu Indijan Velsa! On je u noći između nedjelje i ponedeljka po našem vremenu eliminisao 21. nosioca na kalifornijskom Mastersu, Čeha Tomaša Berdiha.

Nekad osmi teniser svijeta izdržao je u prvom meču u karijeri protiv Srbina svega 65 minuta na terenu. Bilo je 2:0 za Troickog, 41. igrača svijeta, po setovima 6:3, 6:1!

Srpski Dejvis kup reprezentativac u prvom kolu savladao je Mihaila Južnjeg (1:0, 2:1 predaja), a u trećem imaće za sada najteži zadatak na 4.500.000 dolara vrijednom ATP turniru, na kojem pobjednik osvaja 1.000 bodova.

Troickog, očekuje 14. nosilac, nekada treći na ATP listi, Argentinac David Nalbandijan, koji je jednom pobijedio Viktora, prošle sezone na Kvinsu (4:6, 6:7).

U duelu sa Berdihom (22. ATP), Troicki je bio potpuno dominantan. Nijednom nije izgubio servis, a u osam gemova kada je rival izvodio početne udarce, deset puta imao je brejk loptu, a četiri puta je i realizovao. Uz to, odservirao je šest asova i dobio 76 odsto poena kada bi pogodio prvi servis.

Iste noći, drugačijeg raspoloženja bio je Nenad Zimonjić, koji je u paru sa Danijelom Nestorom završio takmičenje u konkurenciji dublova već u prvom kolu.

Druge nosioce, savladali su Francuz Rišar Gaske i Švajcarac Stanislas Vavrinka, odlični singl igrači, koji su odlučili da se oprobaju i u konkurenciji parova - 2:0 (7:6, 6:4). Meč je trajao 78 minuta, a za to vrijeme dogodila su se samo tri brejka, dva za Francuza i Švajcarca.

U nedjelju uveče, pobjedu u prvom kolu muškog singla zabilježio je i Novak Đoković, kojem će naredni protivnik biti Nijemac Tomi Has.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC