• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Nikola Grbić ponovo u "orlovima"

Legendarni srpski odbojkaš Nikola Grbić vratio se u nacionalni tim i igraće u Svjetskoj ligi ove godine!

 ODBOJKA: Nikola Grbić ponovo u "orlovima" Izvor: MONDO

Iako je najavio oproštaj od dresa sa državnim grbom, Grbić se predomislio poslije razgovora sa predsjednikom Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandrom Boričićem.

"Činjenica je da sam rekao da želim da završim reprezentativnu karijeru. Ipak, veliki izazov za mene je i podatak da će se Finalni turnir Svjetske lige igrati u Beogradskoj areni. Veoma lijepe uspomene me vežu za tu dvoranu i vjerujem da će ona u julu ponovo biti ispunjena do poslednjeg mjesta. Odlučio sam da igram u Svjetskoj ligi, a za poslije ćemo vidjeti", izjavio je kapiten srpskih odbojkaša.

Selektor Srbije Igor Kolaković nije mogao da sakrije oduševljenje…

"Ovo je izuzetno povoljna i ohrabrujuća vijest za sve nas u reprezentaciji, a v,erujem i za sve ljubitelje odbojke u Srbiji. Svi veoma dobro znaju koliko prisustvo Nikole Grbića znači za sve nas, ali i za kvalitet i ambicije ekipe. Sigurno je da ćemo sa Nikolom dobiti ne samo na kvalitetu, već ćemo kao tim biti još kompaktniji. O njegovom angažmanu u Svjetskoj ligi ćemo se naknadno dogovoriti, s obzirom da se sezona u Italiji završava u maju", rekao je Kolaković.

Nikola Grbić je do sada odigrao 122 utakmice za "orlove" tokom deset učešća u Svetskoj ligi i osvojio pet medalja, tri srebra i dvije bronze.

Osvojio je zlata na Olimpijskim igrama u Sidneju 2000. i prvenstvu Evrope 2001. i titulu najboljeg igrača Evrope 1997. godine. Sa selekcijom Srbije ukupno je u karijeri osvojio 17 odličja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC